Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Bu anket kapanacak: .
Bu yönetim niye böyle yavaş. Haziran'ın başından beri Can Uzun haberleri var ve kesin istiyoruz belli ki ama daha resmi görüşme yok deniliyor. DK desen 1 haftada elendik gitti. Bir transfer bitmeden diğerlerine geçilemiyor mu bu kulüpte.

Tüm transferlerde vergi var ama hiç dillendirilmez. TS çok gözüksün diye vergili fiyatını yazdı, sen de TS’li edasıyla eleştiri mahiyetinde yazıyorsun.
Yurtici transferlerde vergi var. Daha once boyle buyuk bir yurtici transferi yapılmadığı icin yazılmasına gerek görülmemiştir. Ugurcanin vergisiyle son yurtici transferimiz olan kutucuyu alabiliyoruz mesela. Eleştiri olarak da yazmadım, bu forumda genel olarak okuduğunu anlama sorunu var.

Ya abi böyle kuralın abv yeni fifa’da bk gibi olucaz

Ya Ponomarenko kim bu arada adını ilk defa duyuyorum.

Böyle oyuncular alıyoruz hem mutluyum hem çok endişeliyim kim la bunlar

Dış transferlerin bonservis ödemesinde yok vergi falan, niye olsun zaten
“Profesyonel futbolcumuz Ernest Muçi'nin kesin transferi konusunda, kiralama sözleşmesinde yer alan Kulübümüze ait opsiyon hakkı kullanılmıştır. Buna göre; Beşiktaş A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak 8 (Sekiz) taksit halinde 8.500.000.-EUR+KDV tutarında ödeme yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.”

“Profesyonel Futbolcu Ernest Muci'nin kesin transferi konusunda, kiralama sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyon hakkı Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş. tarafından kullanılmıştır. Buna göre; Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş.kulübümüze 8.500.000 Avro + KDV tutarında ödeme yapacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yurtiçi tüm transferler işte. Bize gelince rakamlarıyla paylaşıyorlar. Beşiktaş ile +Kdv diyip geçiyorlar.

Şu oyun aklı ile ilgili yapılan eleştiriler bence çok haklı. Beklerin Singo ve Jakobs, orta sahan Ugocukhwu ve Torreira, önlerinde Sane, Barış, Enciso ya da Can ve Osimhen. Kim olacak bu takımın oyun aklı? Uğurcan mı?

Geri
Üst Alt