Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.017
- 8.740
- 2.518
bjk nasıl trossard'ı alıyor yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf başka kimi bulacaklar diye nöbet tutuyoruz Nedimim makarenkombu yaz çok enteresan isimli topçularla ilgileniyoruz fantezi peşindeyiz galiba
Danilo yapmaz mı reisoyun kuran orta saha #BeratYılmaz
Ödeme tipiyle ilgili detayı bilmiyoruz Kemalimbjk nasıl trossard'ı alıyor yav
Rennes alt yapısından direk çökün
Aman İlkerim biz madem Türksün göster ürksün sözüyle büyüdük, korkma arkandayızBöyle genç menç heves ettikte kendimizi aniden çikuldau morutan dönemi korku kapanında bulacağımızdan da korkmuyor değilim.
Yeşil ışık gelmemiş halabjk nasıl trossard'ı alıyor yav
Sen gelene geçene „Kemal’im“ diyeceksen işimiz var dostumÖdeme tipiyle ilgili detayı bilmiyoruz Kemalim![]()
Umudum Oulai muhtemelen Trabzon a dönmem dedi, 10 a satarlarsa büyük iş yaparlar, iş oyuncuda bitiyor.Olayiye geldi mi KDV’li 40-45 m Euro ama başka transfere geldi mi kira + opsiyon başkan bizle dalga geçiyor
Senin yerin ayrı Kemalim, forumca gölgesinde serinlediğimiz günler herkesin aklındaSen gelene geçene „Kemal’im“ diyeceksen işimiz var dostum
fb greenwood'u,Yeşil ışık gelmemiş hala
bunu konyaspora mail at dostum bi kere makarasına bi anadolu kulübüne mail atmıştım dönüş yapmışlardınelsson'u oynatmayaceksiniz
maaşının %30'unu ödemek kaydıyla konyaspor'a kiralayabiliriz
Yıllık 5 istiyorsa tamam biz 10 veriyoruz yeter ki gel demişlerdir kesin yoksa imkansız transferYeşil ışık gelmemiş hala
maalesef o tip oyuncu değil, Fabian Ruiz,Ruben Neves,Lobotka,Reijnders bu tip oyunculardan lazımDanilo yapmaz mı reis
başkanı ararız direkt dostum ne varkinebunu konyaspora mail at dostum bi kere makarasına bi anadolu kulübüne mail atmıştım dönüş yapmışlardı
Duran toplarda iyi aslında derinde iş yapar oyun kurulumunda ama daha iyisi bulunursa hem fikirimmaalesef o tip oyuncu değil, Fabian Ruiz,Ruben Neves,Lobotka,Reijnders bu tip oyunculardan lazım