Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    163
  • Bu anket kapanacak: .
beyler vallahi içimde bi huzursuzluk var doğrusu..

pomorenko mesela. tamam 19 yaşında ve kiev'de iyi iş yapmış tabela yapmış doğru hiçbir itirazım yok.

ama kim abi bu çocuk mesela aranızda 1 kişi bile izledi mi gerçekten?

yeni shevshenko mu yoksa kariyerinde anca enes ünal seviyesi mi olur?

osimhen'in yedeği diyoruz mesela di mi, yav Osi bi sakatlansa 1 ay yok diyelim bu çocuk olacak. Mesela bu kadar emin miyiz.

Genel anlamda eğer sadece genç oyuncular alıp transfer dönemi kapatacağız diye çok endişe ediyorum içim hiç rahat değil. ilk 11'e net 2 oyuncu alınmalı.
Nedimim Nhaga ya 6.5 verdik, Pomo ya 10 ve üzeri verirsek burada hepimizde anksiyete başlar ve dediğin geçerli sebeplerden dolayı konuşulan rakamlar kesinlikle gerçek dışı. Başkan Singo kazağından sonra yaş tahtaya asla basmaz.

Adı sanı belli Sane yi getirdin .Farklı birşey oldumu?Genç oyuncuyu pandoranin kutusu gibi düşün iyide çıkma şansı mevcut.En azından dinamizm katar.Onemli olan sürekliliği olsun.Bahsettigin takımlar geçen sezon Harlem kurdular sonuç ne oldu?
Kim Harlem kurdu kimse Harlem kurmadi
Bahsi geçen iki oyuncuda ne vereceği belli adamlar ve bizimde ihtiyacımız olan adamlar en azından trosard alinmaliydi

Pono'nun videolar daha etkileyici ama bu çocukta da tam bizim ligin oyuncusu fiziği var. Her türlü Duran'dan daha iyi seçenekler.

Gerçekten etkileyici bulduğun iyi bir videosunu alabilir miyim? Ben çok da etkilenmedim ama çok az videoya baktım onları da tam izlemedim...

İsmail Kartal süper ligte kaç hafta kalır???
Kim Harlem kurdu kimse Harlem kurmadi
Bahsi geçen iki oyuncuda ne vereceği belli adamlar ve bizimde ihtiyacımız olan adamlar en azından trosard alinmaliydi
Kante Genduzhi Asensio Kerem akTürkoğlu .Bu Harlem olmuyormu geçen seneye dair?Geçen sezon basindada kesin rakip sampuandi.Oyle degilmiydi.Bircok taraftara göre.

Skills videoları artık kolpa Tarık Çamdalın bile yapabilirsin.

Sürekli takip eden varsa ya da geçmiş maçları 90 dakika izleyen varsa ancak net bilgi verir

Avusturya kampına kadar Ugochukwu ile beraber 3 transfer yetişir bence sonra ağustos boyunca tartışırız burda

İsmail Kartal süper ligte kaç hafta kalır???
Kante Genduzhi Asensio Kerem akTürkoğlu .Bu Harlem olmuyormu geçen seneye dair?Geçen sezon basindada kesin rakip sampuandi.Oyle degilmiydi.Bircok taraftara göre.
Assensio Ve genduzi aldılar iki oyuncu
Diğerleri çöp
Aseensio yu geçen sene almaliydik hata yaptik
Bu senede Greenwood almaliydik hata yaptik

Dün geceden beri aralıksız enciso maçlarını izliyorum özet geçeyim işin görsel şov kısmında can uzunun çok çok önünde bir oyuncu ama komple oyuncu olarak can daha çok şey vaad ediyor , şöyle deyim hani ronaldinhoyu doya doya izleyen insanlar hep onu en iyiler arasına yazar işte encisoda öyle bir gösterişli futbolcu tabi seviyesi oralarda değil ama gelirse gidene kadar ağız açık izletir gittikten sonra da senelerce yerine o tarz adam arayıp editler yaparız . Top sürme becerisi çalım özelliği Candan 4 5 kat daha iyi daha hızlı ve çabuk üzerine çok daha hırslı ısıran bir hucumcu pası kötü falan demişler oda doğru değil çok fantastik pasları var oyunu görüyor futbolu iyi biliyor fakat inanılmaz bir dripling özelliği olduğu için ilk opsiyon olarak onu kullanıyor o yüzden pas özelliği göz ardı ediliyor , Can daha çok şey vaad ediyor daha komple bir oyuncu ama olmazda enciso da gelirse baya ağzımız açık izleriz . İlk maçtan dripling editleri başlar özel hayranları olur bu konuda kefilim

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top sürme becerisi ve çalım özelliği Can'dan 4-5 kat iyi...
Hızlı ve çabuk...
Hırslı ve ısıran...
Çok fantastik pasları var...
Oyunu görüyor, futbolu biliyor...

E geriye ne kaldı? Tüm bunlara rağmen nasıl Can daha komple oyuncu oluyor?? Fizik desen Can da öyle güçlü fizikli değil...

Ben açıkçası futbolcunun maliyetine bakman iyi mi kötü mü o önemli benin için.Maliyeti zerre umrunda olmaz neticede ben tataftarim maliyet işi yönetimin işi benim değil. O yüzde yok cana 40 verilirmiymis şu bukadar edermiymis diye düşünmek taraftarın işi değil. Neden bu kadar maliyeti düşünüyorsunuz

Okan hocanın bir programa konuk olup konuşması lazım, bu yalancı muhabirler sürekli okan hoca şunu istiyor bunu istemiyor diye algı yaratıyor

abi bir futbolcu skills videolarında bile yeterince etkileyemiyorsa ohoo

Ponomorenko'nun herhangi bi videosunu açın,

sonra da 100 kilo İcardi'nin 2026 skills videosunu izleyin ne demek istediğimi anlarsınız

aziz çok net olarak ali'den de, saadettin'den de daha iyi bir başkan. sezon öncesi hamleleri de bunu tesciller nitelikte. görmezden gelmeye gerek yok. ali bomboş oyuncuları getirip durdu yıllarca. yanlız aziz eldeki şişik kadroyu nasıl inceltecek, en büyük merakım o benim.

neyse, bizim omurgamız daha iyi. iyi eklemeler yaparsak, osimhen'in de sağlıklı ve verimli bir sezon geçirdiği bir gs yine ligin en büyük favorisi olur elbet.

Top sürme becerisi ve çalım özelliği Can'dan 4-5 kat iyi...
Hızlı ve çabuk...
Hırslı ve ısırsan...
Çok fantastik pasları var...
Oyunu görüyor, futbolu biliyor...

E geriye ne kaldı? Tüm bunlara rağmen nasıl Can daha komple oyuncu oluyor?? Fizik desen Can da öyle güçlü fizikli değil...
Can daha bitirici ve ceza saha içerinde gol iç güdüsü çok daha fazla , kaleye yaklaştıkça oyun görüşü daha iyi karar mekanızması daha iyi daha soğukkanlı kalabiliyor...son iki yazımda detaylıca kıyaslayıp yazdım .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan buruk mikuatzeyi neden istiyorsa Can uzunuda o sebepten istiyor
Adam inatçı ısrarla vazgeçmiyor.İllaki oraya forvet özellikli adam alacak.Ondan sonra önde baskı diye diye diğer oyuncularında performansı düşecek.
Tarz olarak söylüyorum al oraya bruna tarzı odegard tarzı ofansif orta saha.Arkadaş hadi 4-3-3 oynatmayacaksın.Bu tarz adamlarla istediğin sistemi oynarsın.Gerekirse öndede bastırırsın..Alma şuraya forvet özellikli adam.

Geri
Üst Alt