- 13 Şubat 2009
- 27.741
- 25.217
- 3.468
Sara, Reijndersden iyi topçudur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisi yazmış bir karar verLucas Stassin yazmış Bein yahut Trtsport
Şu maaşla açıkçası hayli hayli alnıırdı.
Gardi ile bağlar zayıflarsa beşiktaş tarafına güç kayar uzun zaman sonra biz hariç Türkiye'de bir takıma oyuncu getirdi ondan önce 21/22 sezonu Trabzonspor'a getiriyordu.
Bizim yönetimle arasında sıkıntılar var gibi geliyor.
İkisinde de gördüm ağabeyHangisi yazmış bir karar ver
Taffarel sagolsun bi kere aldirdi milli takima tamam. Böyle oynadigi surece bir daha alinmaz zaten kendimizi kandirmayalimAllah'tan Dursun bile; 18'e alıp, CL'de dahi ciddi katkı aldığı, Brezilya milli takımına kadar yükselen, en az 40 milyonluk topçu haline gelen Sara'yı satıp da yıldız almam gerek diyecek bir başkan değil, Dursun bile çok şükürki öyle bir başkan değil.
leminayı sallaiden ileride yazman hayal kırıklığı.kadrodaki olgun yabancıların geçen sezonki performanslarına göre sıralaması böyle bence 1-2 sıra değişikliği olabilir kişiden kişiye göre ama son 2 değişmez
fiyat/performans olarak rezil 2 transfer, birileri değişecekse önce onların gitmesi lazım da kim alacak o maaşlarla
1- osimhen
2- lemina
3- sallai
4- torreira
5- jakobs
6- sara
7- davinson
8- sane
9- singo
Yine de başarı bence. Musratiye o paraları verdiler zamanında...32 yaşındaki adamı 20 milyon bonservis 7 milyon maaşa getirecekse getirmesin kalsın.
Ne bu iniesta falan mı.
Aslında piyasa tam hareketlenmedi, o bölgede bir iki satış olursa domino etkisi Sara'ya da ulaşabilir.Sara satilsa simdiye kadar giderdi. Bu saatten sanmiyorum gidecegini.
Ancelotti değil de Parreira, Zarperia, Torreira tarzı bir hocaları olsa menajer yardımıyla aldırılırdı hatta ben önermiştim yapalım diye ama Ancelotti'nin olduğu yerde biraz sıkar gibi.Taffarel sagolsun bi kere aldirdi milli takima tamam. Böyle oynadigi surece bir daha alinmaz zaten kendimizi kandirmayalim
Menajerliyla milli takimi da fazla gözumuzde buyutmeyelim derim
Başka bir sporda izleyebilirsinSara, Reijndersden iyi topçudur.
Her sene papaz pilav yerse bende razıyım erayHer sene şampiyon olacaksak ben hata yapmaya razıyım
Rejinders Milan'dan City'ye 50ye gitmiş.Sara'yi satmadigimiz her sezon zarar..Bu adamdan OLMAYACAK.. Artik sunu kafalarina soksun bizimkiler herif daha kilosuna dikkat etmiyor biz de bundan is disiplini bekliyoruz..
20ye de satamayacak degiliz ya abi niye zorluyoruz bu kadar..