Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.736
- 1.669
- 473
Forvete alayım Oskarsson'umu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reijdersin maliyet Saranın minimum 2 katı olur aralarında o kadar büyük fark olduğunu zannetmiyorum. Bence 8 numarada Torreira/Sara gayet yeterli bir ikili geçen sene özellikle büyük maçlardaki yetersizliğimiz 6 numaradaydı oraya upgrade yapabilirdik camavinga vs zorlandı olmayınca Lesley işine girdik artık bir şekilde idare edeceğiz orayı. Asıl 10 numara- kanat ve yedek forvet transferleri çok belirleyici olacak oralara yoğunlaşmak lazım.
Hangisi daha güvenilirdirİkisinde de gördüm ağabey
Sane ne oynuyorda kesemiyorsunAldın diyelim.Kimi keseceksin? Sane'yi kesebilmen mumkunmu?
Hea neymari da perfomansi yuzunden aldi zatenAncelotti değil de Parreira, Zarperia, Torreira tarzı bir hocaları olsa menajer yardımıyla aldırılırdı hatta ben önermiştim yapalım diye ama Ancelotti'nin olduğu yerde biraz sıkar gibi.
Rejinders Milan'dan City'ye 50ye gitmiş.
Bu haliyle Sara'yı Milan'a ver 65e gider City'ye.
C) hiçbiriHangisi daha güvenilirdir
Bizde ki kadro gerçekten oturmuş ayağa kalkamiyor. Böyle giderse hiç kalkamayacakYönetim bir plan dahilinde bekletse cidden razıyım, kadrosu en oturmuş takımız, bekleriz yani ama bizimkiler bomboş bekliyor sonra menajerlerin insafına kalıyorlar.
Bu konuda tamda aynı noktadayiz.Can Armando- dan bile umitliyim belkide u23 bir hak bu bölgeye gidecek.Ama bu sene Sane yalnız olmadığını o bölgeyi birlikte paylaşacağı birilerinin olduğunu hissetmeli.Sane ne oynuyorda kesemiyorsun
Yunus sağlam olsa formda olsa Saneyi keser
Sane bir kaç maç hariç Rezil oynadi
Yönetime teklif gelse üçe beşe bakmadan çıkar
Ama o maaşı kimse vermez geciniz
Sara, Reijndersden iyi topçudur.
Ciddi olarak yazmadım tabi onu ama şu yazdığımın doğruluk payı var zira ortada oyuncu kıtlığı var.Ben ustteki postta bizle dalga geciyorsun sandim r.tas
Doğru Neymarın bir menajere para verilerek Brezilya milli takımına sokulmak suretiyle parlatılmaya ve piyasa yaptırılmaya ihtiyacı vardıHea neymari da perfomansi yuzunden aldi zaten
Gul gul öldum. Menajer illa piyasa yaptirmak icin mi aldiriyor yada hala göz önunde oldugunu göstermek icin de olabilirmi?Doğru Neymarın bir menajere para verilerek Brezilya milli takımına sokulmak suretiyle parlatılmaya ve piyasa yaptırılmaya ihtiyacı vardıİkisi aynı şey, doğru
![]()