Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    172
  • Bu anket kapanacak: .
603440.webp

Forvete alayım Oskarsson'umu

Reijdersin maliyet Saranın minimum 2 katı olur aralarında o kadar büyük fark olduğunu zannetmiyorum. Bence 8 numarada Torreira/Sara gayet yeterli bir ikili geçen sene özellikle büyük maçlardaki yetersizliğimiz 6 numaradaydı oraya upgrade yapabilirdik camavinga vs zorlandı olmayınca Lesley işine girdik artık bir şekilde idare edeceğiz orayı. Asıl 10 numara- kanat ve yedek forvet transferleri çok belirleyici olacak oralara yoğunlaşmak lazım.

Reijndersle Sara arasinda mi buyuk fark yok ? En az 2 -3 gomlek fark var aralarinda..
Ayrica Lesley dedigin adamdan da safkan bir 6 no performansi beklemek hayal olur..
Lesley- Sara- Can yapayim falan dersek icimizden gecerler.

Başkan Dursun Taraftar kudursun mottosuyla geçirdiğimiz bir transfer dönemi daha idrak ediyoruz. Cimbomum için bu ay 11 ayın zebanisi maalesef her sene olduğu gibi. Belki dursun Özbek dönemi transfer nöbeti tutanları ölünce sorgusuz cennete alırlar diye umuyorum.

Sane ne oynuyorda kesemiyorsun
Yunus sağlam olsa formda olsa Saneyi keser
Sane bir kaç maç hariç Rezil oynadi
Yönetime teklif gelse üçe beşe bakmadan çıkar
Ama o maaşı kimse vermez geciniz
Bu konuda tamda aynı noktadayiz.Can Armando- dan bile umitliyim belkide u23 bir hak bu bölgeye gidecek.Ama bu sene Sane yalnız olmadığını o bölgeyi birlikte paylaşacağı birilerinin olduğunu hissetmeli.

Ben ustteki postta bizle dalga geciyorsun sandim r.tas
Ciddi olarak yazmadım tabi onu ama şu yazdığımın doğruluk payı var zira ortada oyuncu kıtlığı var.
Mesela bu ortamda bize Odegaard falan yazıyorlarya.
Bizim şu anda Odegaard almamız zamanında Pirlo, Scholes almamız gibi bir şey.

Kale: Uğurcan/ Günay / Jankat ------ Mükemmele yakın -----9/10

Sağ bek: Sallai/Singo---Oyun kurmak istediğin maçlarda Sallai geçiş savunman gereken maçlarda Singoyu kullanırsın mükemmele yakın bir rotasyon -----9/10

Sol bek: Jakobs/Eren -------------Gayet yeterli Jakobs müzmin sakat ama yokluğunda Eren de gayet iyi performans verdi-----------8/10

Sağ stoper: Davinson/Lemina--Gayet yeterli Lemina stoperde aldığı sürelerde iyi iş çıkardı Davinson geçen sene vasattı ama bu sezon toparlayacağını varsayıyorum ---- 8/10

Sol stoper: Abdülkerim/X-Abdülkerim geçen sene iyi sezon geçirdi ama yedeğinin olmaması yokluğunda oyun kurulumunda ciddi sıkıntı yaratttı buraya transfer şart -----6/10

6 numara: Lemina/Torreira/Lesley---Torreiranın net bir 6 olmadığını varsayarsak hala net bir oyuncumuz yok ama açıkta bırakacak kadar da kötü değil ---7/10

8 numara: Sara/Torreira/İlkay--------------Önde pres istediğinde Torreira duran top ve net pasörlük istersen Sara yoklukta da İlkayı kullanırsın gayet iyi----8/10

10 numara: X/Yunus----------En eksik bölgemiz geçen sene Yunusun formsuzluğunda kaleye gidemediğimiz maçlar oldu Yunusu rotasyona itecek baba transfer şart------------5/10

Kanatlar: Barış/Sane/Yunus-------Nitelik olarak yeterli görünse de Barış ve Saneyi zorlayacak hatta kesebilecek minimum 1 belki 2 transfer şart rotasyon çok zayıf ------6/10

Forvet: Osimhen/Barış------Osimhen ligin çok üzerinde ama malum kendini zorladığı zaman ufak tefek kas problemleri yaşayabiliyor Barış anca idare eder minimum 1 tane sağlam forvet şart ---7/10

Takımın genel durumu bu. Osimhendeki gibi piyango çıksa da 1-2 mevkiyi 9 yapabilsek keşke ama öncelikle 5leri 6ları minimum 7ye mümkünse 8e çekmek lazım. Yapılacak çok iş var insallah yönetim farkındadır durumun.

Doğru Neymarın bir menajere para verilerek Brezilya milli takımına sokulmak suretiyle parlatılmaya ve piyasa yaptırılmaya ihtiyacı vardı :D İkisi aynı şey, doğru :LOL:
Gul gul öldum. Menajer illa piyasa yaptirmak icin mi aldiriyor yada hala göz önunde oldugunu göstermek icin de olabilirmi?

Peki neymari niye aldi kadroya? Takima abilik yapsin diye mi poker falan oynatarak takim uzerinden stressi almak icinmi?

Geri
Üst Alt