Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Bu anket kapanacak: .
fbli lağım ağızlı sözde gazeteciler ve yarım akıllı akıl hocaları, tecavüzü ve şiddeti küçük adli bir olay diyerek aklamaya çalışıyor. tam lağım çukuru camia yav.

yani bende bu tip neden sonuç ilişkisi kurma şeysi çok yoktur ama yani rabbimin gücüne gidecek her şeyi yapıp da sonra neden mutlu olamıyoruz diye vızzıklamanın manası yok diye düşünüyorum.

TC-GLB (daha önce icardi, osimhen vs kullandık) kalkıp Nice'den Londra'ya geçmiş..
Bu adamların indigi ucakla Ugocukhwu geliyor hayat da boyle bir sey iste
İşin kötü tarafı bu cocukcagızın agzı ile kuş tutması lazım.
Her hatasında, her beceremediginde, her kotu sonucta bu cocuk gunah kecisi olacak. Cok zor tutunması gercekten.

Bu adamların indigi ucakla Ugocukhwu geliyor hayat da boyle bir sey iste
İşin kötü tarafı bu cocukcagızın agzı ile kuş tutması lazım.
Her hatasında, her beceremediginde, her kotu sonucta bu cocuk gunah kecisi olacak. Cok zor tutunması gercekten.

Ugochukwu Paris'te yaşıyor ve Tc-SPL ona gitmiş de olabilir ya bilemedim. Burnley, Amerika'da kampta sanırım ama Ugochukwu'yu göremedim..

fbli lağım ağızlı sözde gazeteciler ve yarım akıllı akıl hocaları, tecavüzü ve şiddeti küçük adli bir olay diyerek aklamaya çalışıyor. tam lağım çukuru camia yav.

yani bende bu tip neden sonuç ilişkisi kurma şeysi çok yoktur ama yani rabbimin gücüne gidecek her şeyi yapıp da sonra neden mutlu olamıyoruz diye vızzıklamanın manası yok diye düşünüyorum.
Rabbim bu işe karışsa bu eleman Girona ve Marsilyada da başarısız olurdu da demek ki cezasını öbür tarafa saklamış.
Sorun bu adamın gelmesi degil, abartıldıgı kadar bir adam da cıkmaycak bence, bir Osimhenle falan karsılastırılmaz.
Sorun Fenerin eksiklerini net gidermesi biz ise eksikleri görmezden geliyoruz.
Hala İlkay falan diyen var. Lemina ile 2 aydır anlaştık adam kampta yok.
Agustos ortası Icardi ve Lemina ile tekrar anlaştık derlerse kim şaşırır sonra fit olmalarını bekliyoruz diye 3 ay beklersek de kimse şaşırmaz.
Bjk bile takımın %90 i copken birseyler toplardı. Trabzonın aldıgı adamlar gecen seneler gibi cıkarsa yine iddialı olurlar.
Bizim işimiz en kolayı aslında bir tane 10 bir tane net 6-8 bir alternatif kanat, bir yedek forvet, alternatif bir stoper
Su ana kadar hiç birisi yok. Lesley denen elemanın da su ortamdan sag cıkma ihtimali yok, tum yonetim nefreti onun ustune yuklenecek eger ortasahada yuk ona kalırsa.

Davinson giderse yerini saçma sapan biriyle doldurmayız umarım

Ugochukwu Paris'te yaşıyor ve Tc-SPL ona gitmiş de olabilir ya bilemedim. Burnley, Amerika'da kampta sanırım ama Ugochukwu'yu göremedim..
Bu cocugun kariyer planlaması da yokmus. Kim isterse gitmis gercekten. Chealse ye gitmeyi başarmışsın. Southampton, Burnley düşecekleri net takımlar ve oyunu sana asla uymuyor. Bu kadar mı caresiz kaldın. Hic bilmiyorsan Hollanda, Belcika, Fransada az iddiali bir takıma gitse oyunu gelişirdi.
Bu sebepten bile bu cocuga ısınamıyorum. Ayrıca maçlarını hazırlamışlar sagolsunlar izleyince son iki senede cocuk topu ileri vurmaya korkar olmuş.
Driblingle gidince bile donup geri veriyor, ileri dogru pas günah gibi davranıyor. Burada da böyle devam ederse 3. hafta ıslıklanır cocukcagız.

Rabbim bu işe karışsa bu eleman Girona ve Marsilyada da başarısız olurdu da demek ki cezasını öbür tarafa saklamış.
Sorun bu adamın gelmesi degil, abartıldıgı kadar bir adam da cıkmaycak bence, bir Osimhenle falan karsılastırılmaz.
Sorun Fenerin eksiklerini net gidermesi biz ise eksikleri görmezden geliyoruz.
Hala İlkay falan diyen var. Lemina ile 2 aydır anlaştık adam kampta yok.
Agustos ortası Icardi ve Lemina ile tekrar anlaştık derlerse kim şaşırır sonra fit olmalarını bekliyoruz diye 3 ay beklersek de kimse şaşırmaz.
Bjk bile takımın %90 i copken birseyler toplardı. Trabzonın aldıgı adamlar gecen seneler gibi cıkarsa yine iddialı olurlar.
Bizim işimiz en kolayı aslında bir tane 10 bir tane net 6-8 bir alternatif kanat, bir yedek forvet, alternatif bir stoper
Su ana kadar hiç birisi yok. Lesley denen elemanın da su ortamdan sag cıkma ihtimali yok, tum yonetim nefreti onun ustune yuklenecek eger ortasahada yuk ona kalırsa.
belki bu itin gelmesi bizimkileri harekete geçirir de brahim filan alırlar jitemci ağabey

Como ile Davinson Sanchez, prensipte anlaşmaya vardı. Ancak Galatasaray teklifi reddetti.. (La Gazzetta dello Sport)

Davinson'un ikamesini Singo olarak düşünmüyorlardır umarım...

DK sonrası Singo'ya hiç teklif gelmemiş olması da çok kötü, gelse haberi düşerdi herhalde. Bi yere kitleyebilsek iyiydi

valla milletçe severiz böyle slogan lafları

"bu takımın son kullanma tarihi geçti"
"oyuncuların miadı doldu"

ya duyan da 4 senedir full aynı kadroyla oyun oynuyoruz zanneder

an itibariyle;
Uğurcan (1 yıl)
Jakops (2 yıl)
Eren (1.5 yıl)
Singo (1 yıl)
Sallai (2 yıl)
Lemina (1.5 yıl)
Sara (2 yıl)