Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Bu anket kapanacak: .
Ben digerleri de yasaklansin diyorum zaten. Misal 1 aydir ank yasaklansin diye kendimi parcaliyorum burda. Yabanci kaynaklar haric tolgahan ve biraz samiyen paylasilsa yeter
Digerleri birsey tutturmus mu yani :D ?

Hepsi ayni sonucta bunlar kim dedigin icin bunlar bizim maclara gidip gelen, spor muhabirleri falan iste mesela Cagatay Celik, HT Spor'da calisiyor mesela.

ugocukwu hakkında info var mı renkdaşlar günceli takip edemiyorum ne zaman geliyor bizim boğa

Enciso madem 20-25 e bitiyor beklemek mantikli gelmiyor bana (hoca falan okeyse tamamen ) al gec. Bekleyelim edelim = kazik yiyelim ve muhabirlerle "olmustu ancak son anda...."

Yine gergin ortami isim selalesiyle orttuler gibi oldu sonuc olarak. Ayni kafada yonetim belli.

1783937165895.webp

bu sene işimiz zor tek yabancı hakkımızı aşırı sağlam kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak bir isimle doldurmamız Lazım artı u23 lerde de baya zorlanacağız her çıkan isme negatif yaklaşım var .

Benim bu sene çıkan isimlerden heyecanlandığım kişi sayısı 0. Açıkçası gençleştirme adı altında lesley, enciso vs gibi isimler bana büyük kumar geliyor. Bu adamları 2-3 milyona alıp denemek gibi bir şey yapmıyoruz. Enciso ne kadar bize uygun profil? ne kadar eksikliğimizi giderecek? oyunumuzu ileriye taşıyacak mı 25-30 tak diye vereceğiz bu adama?

lesley profil olarak bambaşka bir topçu bize hiç uygun olduğunu düşünmüyorum. 4 senenin sonuna geldiğimizde her sene farklı transfer politikası izledik tamam ama bu sene en riskli sezon olacak sanırım çünkü şampiyon kadronun temel eksikliklerini giderirken elimize yeni gelen topçular da bu oyuna karşılık veremeyecek seviyeyi düşürecek oyuncular.

çok daha net ve profil olarak bize uygun eksikliği giderecek topçulara yoğunlaşalım gerekirse ağustos sonu gelsinler ama.

Samiyen niye diaze teklif yapıldığını açıktan yazamiyon da kankana yazdiriyosun velet

Temmuzun son haftasi yabaanci basın diaz lao diye haber girince mi gireceksin sen de

Geri
Üst Alt