Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    205
  • Bu anket kapanacak: .
Forumun itibar gösterdigi muhabirlerden. Bu haber dogruysa daha ne demek lazim bu yönetime?

Fb maçı dışında iyi derbisi yok

Avrupada ajax maçındaki ortası hariç fark yaratabildiği tek an yoktu, en önemli 3 galibiyetimizde de yedekti ya da oynamadı zaten
Hocam Sane için bu yorum tabiri caizse fazla acımasız. Sane'nin en form tuttuğu dönemde City deplasmanında yaşadığı sakatlık sonrası dönüşünde dalgalı da olsa takımın elle tutulabilir tek kanadıydı. Sıçtığı maçlar var kabul ama herifin arkasındaki herif ve yanındaki 10 numara zeka olarak ondan çok uzakta birisi olunca kitleniyor. Top kaybı yaptıkça da hatası çok oluyor ama bunu tamamen çevresindekilere bağlıyorum. Osimhen ile ikisi kesintisiz birlikte 11'de çıktığı her maçta bu sene şov yapacaktır. Elde Barış Yunus gibi iki tane kısıtlı futbolcun varken Sane'yi elden çıkartmak mantıklı gelmiyor. Takımın en büyük eksikliğinden birisi de 10 no kadar kanatın eksikliği.

Brunoya 40 veririm

Bruno Barış ve osimhenin bitmek bilmeyen topsuz koşullarını kısa mesafe uzun mesafe orta mesafe sürekli ve yüksek volümde besleyecek dünyadaki en iyi topçu. Bize uygun daha iyi topçu yok.

Boş yapmaz full dikine oynar

Ugoççukwu maliyet resmi olarak açıklanmadı mı?

Adam bize 2.250'ye geldi yaşlanmış haline 3.5 veriyoruz dünyanın en keriz kulübü olabiliriz

Bizim baskanin bu konuda bir tuaf hesabi var, diyorki Lemina kalsa iki yillik 7milyon veririm, gitmis olsa yerine bir adam almam gerek bonservis ödiyecegim birde maas oho bu 7 milyonu ikiye üce katlar o vakit kalsin ama demiyorki yav bu adam artik net düsüse geciyor yasini da almis sakatlik sorunda hep oluyor illaki yanlis yerde tasaruf pesindeler

Eğer son dediklerim çıkarsa beni koruma altına alın ve beni kimseyle muhattap etmeyin lutfen

Twitterda çok ilgi goruyorum yazınca

Beni cinci meral çevirdiler

İnşallah güzel olur hersey

Avrupada ajax maçındaki ortası hariç fark yaratabildiği tek an yoktu, en önemli 3 galibiyetimizde de yedekti ya da oynamadı zaten
Aynı düşünmüyoruz. Bodo maçı mesela oyuna çok ciddi katkı verdi. Bizle CL'de oynadığı en iyi maç olabilir. Ligde çözdüğü de çok maç vardı. 2 Fb maçında da çok iyiydi.. Ligde onun dışında çözdüğü maçlarda vardı. Yani Sane çok kötü oynadı gibi bir şey hiç yok zaten. Geçen sene beklenenden biraz uzak bulduğumuz hali bile ciddi katkı verdi dönem döenm. Sane'nin değerli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

bu işin sonunda Jhon Duran gelecek gibi hissediyorum, diğer yazılan genç yetenekleri kira+opsiyon vermezler Duran için de Al Nasr mecbur kalacak gibi

fb maçında da iyi oynamasına rağmen son topta Levent'in üstüne gitmeyip çok rahat orta açtırdı.

13 milyon maaş alan adamı kendi taraftarı önünde şampiyonluk maçında devre arasında oyundan almak zorunda kaldık.

Karşısında oynayan bek süper ligin en kötü sol bekiydi.

Hatta aynı maçta ters kademeye gelip İcardi'den bile çalım yiyen bir bekten bahsediyoruz. (Kaan'ın golden önce)

Ona bile üstünlük kuramadı. Milli Takım performansı ortada... Oyun içinde kaybettiği toplar ile yediğimiz kontralar... Say say bitmez olumsuzlukları.

Şu oynadığı sezonu herhangi bir Türk oyuncu veya ismi bilinmeyen bir scout transferi oynasa çöp ilan edilirdi.

İsmi var diye savunuyorlar... Yok asistleri yeniyormuş, yok takım ona göre oynamıyormuş, yok Sane'ye Yunus pas vermiyor cart curt...

Hocam Sane için bu yorum tabiri caizse fazla acımasız. Sane'nin en form tuttuğu dönemde City deplasmanında yaşadığı sakatlık sonrası dönüşünde dalgalı da olsa takımın elle tutulabilir tek kanadıydı. Sıçtığı maçlar var kabul ama herifin arkasındaki herif ve yanındaki 10 numara zeka olarak ondan çok uzakta birisi olunca kitleniyor. Top kaybı yaptıkça da hatası çok oluyor ama bunu tamamen çevresindekilere bağlıyorum. Osimhen ile ikisi kesintisiz birlikte 11'de çıktığı her maçta bu sene şov yapacaktır. Elde Barış Yunus gibi iki tane kısıtlı futbolcun varken Sane'yi elden çıkartmak mantıklı gelmiyor. Takımın en büyük eksikliğinden birisi de 10 no kadar kanatın eksikliği.
Biz alıştık gsde isimli ama performansı vasat adamlar için 750 tane bahane sunulmasına yok çevresiymiş bilmemneymiş

İstikrarlı performans verdiği kasım aralık gibi bi 4-5 maç var içerdeki samsun maçı falan o dönem, onun dışında kötü maçı iyi maçından daha çok.

Hor gördüğün yunus sanenin %60ı 70i kadar oynayıp 1.5-2 kat istatistik yapmış. O da barış da saneden 5 kat falan daha değerli oyuncular gs için

Almanya milli takımında wirtz musiala gibi 10 numaralarla oynadığında da görüyoruz saneyi şov yapıyor maşallah her maç 2 gol 5 asist

Bebelere 4 milyon maaş verecekseniz almayın artı 4 kontenjanına kimseyi boş kalsın. 4 milyon maaş alan Afrikalı bebe 22 yaşında top oynamaz şımarır

Antalya maçıydı 30. dakika civarı. Sane topu sağdan ortaya sürdü sonra rakip ne rahatsız ediyordu ne de önünde yanında yoktu. Bomboşken 20 metre önündeki BAY'a pas atarken ( veya Jacobs filan ) pası rakibe gitti. Şimdi ben, kendimi toleranslı olarak bilirim onun için bu gibi pozisyinalara fazla takılmam ama bu adam bunu düzenli olarak yaptı. Beterin beteri poziayonlarda baskı filan yokken top kaybetti.
Sane'yi savunmak için yanındaki adamları suçlamaya gerek yok. 5 - 6 maçta iyiydi fakat çok çok yetersiz. Açıkçası bu sene hiç olmazsa 11 - 12 maça direkt etki etsin razıyım. Bu 11 - 12 maç lig maçı olursa sevinirim.

Hüsnü abi elinde Osimen varsa ona bağımlı olman doğal değil mi

Osimhen varken guzel oynadigimizi dusunuyorsan hak veririm sana..
Nedime de acikladim dunyada en iyi futbolcusuna bagimli olmayan herhangi bir takim yoktur bu gayet normal..Biz Osimhen varken de pozitif futbol oynayamiyoruz Osimhen pres yapacak ayagini sokacak penalti alacak 2 metre havadan gelen toplari yakalayacak vs..
İlk sezon kerem icardi mertens 2. Sezon Baris mertens uyumuyla bu takim pozitif futbol oynayabiliyordu .. Yük Osimhen - Baris 2lisi e kaldiktan sonra akan oyunda gol sayimiz inanilmaz azaldi.. Bu adamlar rakiple savasarak basarak itip kakarak bir sekil skor yaptigi icin hoca da alternatif bir plan uretmedi..
Simdi akillanmis ki sezon bittiginden beri 10 numara istiyor

Tielemansi 41e alip kariyer sezonunu oynayan Brunoyu 40a verecekler ve bunu da ali naci öğrenecek :haha:
Bruno 32 yaşında belki kadroyu gençleştirme ayağına elden çıkarmak isteyebilirler, 40 da az bir rakam değil

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kiralık opsiyonlu Lionel Messi işi sonunda bitti

2 yıllığına kiralıyoruz eğer 2 yıl sonra Messi futbolu bırakmamış olursa 20 milyon euro ödeyeceğiz

kontrat gereği Messi sadece iç saha maçlarında oynayacak deplasmanlara gitmeyecek

yalnız kalmaması için yanında Agüero da geliyor

Geri
Üst Alt