Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    205
  • Bu anket kapanacak: .
Eğer son dediklerim çıkarsa beni koruma altına alın ve beni kimseyle muhattap etmeyin lutfen

Twitterda çok ilgi goruyorum yazınca

Beni cinci meral çevirdiler

İnşallah güzel olur hersey
Twitter da çok ilgi gören Sergenime hepimiz lovebombing yapmalıyız 👀😍

bu arada yıldız oyuncuya gösterilen tahammülün yarısı başka oyuncuya gösterilmiyor

50 maç boyunca oynadığı iyi maç sayısı 10'u geçmeyen Sane'yi sabah akşam hala övüp Barış ve Yunus'u bklayıp üstüne daha antrenmana çıkmamış uguchuwku'ya bin tane laf ediyorsunuz

Sane yeteneksiz kazma kötü oyuncu diyen yok zaten, Sane çok yetenekli ve iyi bir oyuncu ama geçen sene oynadığı maçların yarısından fazlasında leş attı.

20 fln verilebilir fernandese, 10-11 milyon da ücret ister

kiralık opsiyonlu Lionel Messi işi sonunda bitti

2 yıllığına kiralıyoruz eğer 2 yıl sonra Messi futbolu bırakmamış olursa 20 milyon euro ödeyeceğiz

kontrat gereği Messi sadece iç saha maçlarında oynayacak deplasmanlara gitmeyecek

yalnız kalmaması için yanında Agüero da geliyor
Levent dayidan kolpa calacagina kendi kolpani yapsana olum tembl herif

bu arada yıldız oyuncuya gösterilen tahammülün yarısı başka oyuncuya gösterilmiyor

50 maç boyunca oynadığı iyi maç sayısı 10'u geçmeyen Sane'yi sabah akşam hala övüp Barış ve Yunus'u bklayıp üstüne daha antrenmana çıkmamış uguchuwku'ya bin tane laf ediyorsunuz

Sane yeteneksiz kazma kötü oyuncu diyen yok zaten, Sane çok yetenekli ve iyi bir oyuncu ama geçen sene oynadığı maçların yarısından fazlasında leş attı.
Sen değil misin sabah akşam yıldız transfer isteyen?

Sen değil misin sabah akşam yıldız transfer isteyen?

ben yıldız oyuncu isterim ya kim istemez ki

ama yıldız diye torpil geçmem, "ona top getiremiyorlar o napsın, ya da arkadaşları onu anlamıyor" gibi şeylerle kötü performansını normalleştirmeye çalışmam.

yıldız oyuncu yine isterim keşke los galaktikos gibi olsak. ama kötü oynadıysa kötü oynamıştır yani bahanesi olmaz

Bu fb şuana kadar kimseden çıktı mı adamların göndermesi gereken 2 kamyon adam var niye bu kadar rahatlar bunlar? Kural değişikliği falan mı kovalıyorlar acaba bu tür namussuzluklar info verilir bunlara çünkü.

Brunoysa bruno 32 yaşında adama 40-50 bonservis 15 maaş tam arap takımı transferi

Napcaz cl mi alcaz gelirse sanki
Brunonun gelecegi yokda geldi diyelim bu maas / bonsa 2-3 yıl daha şampiyon olacaz iste daha ne niye her seyi cl almaya bagliyon yav mevzu cl ise biz dünya 4012 yılında halen var olursa orada bile cl falan alamayacaz.

Bu fb şuana kadar kimseden çıktı mı adamların göndermesi gereken 2 kamyon adam var niye bu kadar rahatlar bunlar? Kural değişikliği falan mı kovalıyorlar acaba bu tür namussuzluklar info verilir bunlara çünkü.
Adamların muhabirlerine göre, musabaya 10 milyon üstü premier ligten teklif, kereme 35, jaydene 25, browna 18, irfacana olmak üzere Arap takımlarından teklif varmış.

Adamların muhabirlerine göre, musabaya 10 milyon üstü premier ligten teklif, kereme 35, jaydene 25, browna 18, irfacana olmak üzere Arap takımlarından teklif varmış.
Şu isimleri gerçekten bu fiyatlara okuturlarsa ki adamlar okutuyor örnekleri var yazık, bizim başımızdakilere yazık.

Stoper
10 numara
Forvet

Alip sonrasi fırsat transferi kovalamak için ben fitim

ben yıldız oyuncu isterim ya kim istemez ki

ama yıldız diye torpil geçmem, "ona top getiremiyorlar o napsın, ya da arkadaşları onu anlamıyor" gibi şeylerle kötü performansını normalleştirmeye çalışmam.

yıldız oyuncu yine isterim keşke los galaktikos gibi olsak. ama kötü oynadıysa kötü oynamıştır yani bahanesi olmaz
Buna bir şey diyen yok zaten. O yüzden geçen sene bekleneni veremeyen Sane diyoruz ya. Lakin ona rağmen o bekleneni veremeyen Sane'nin de ağırlığını koyduğu kazandırdığı maçlar var. Sanki hiç bir şey oynamamış hiç katkı vermemiş gibi davranmakta saçma. Sane değerli bir oyuncu ve bedava gönderelim de gitsin denecek bir oyun oynamadı geçen sene.

Bizim için güzel sonlanacak bir transfer sezonu olacağına inanıyorum. Biraz daha hızlı aksiyon alabilir, hızlı çözebilirsek daha da güzel olacak.

Geri
Üst Alt