Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara gitmeden zorleminayla yenilemişler galiba
+ torreira ugochukwu sara
bunun üstüne reijnders falan almağa girişirler mi ki
hiç zannetmiom
Devre arası geldi sakatlık flan bir şey anlamadık keşke 1 sene daha kiralayabilsek sıkışan maçlarda çok işimize yarar.Valla Noa'yı bir sene daha kiralasak keşke
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da istikrarsız ki bize düzenli standart katkı verecek biri lazım.Valla Noa'yı bir sene daha kiralasak keşke
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sara'yı göndermek istiyorlarleminayla yenilemişler galiba
+ torreira ugochukwu sara
bunun üstüne reijnders falan almağa girişirler mi ki
hiç zannetmiom
Veli axerAgubugucugucukwu geldi mi?
Can uzunu takimimizda görmek istermisin amirimSara'yı göndermek istiyorlar
Hele Can falan gelir ve 8e playmaker almazsak asrın mallığını yapmış oluruz.
Reijnders gibi bir herif ya 8 ya 10da şart.
Daha neyi bekliyorsak bu herifin burada iş yapmama imkanı yok. osi'den sonra taraftarda bi şımarıklık seziyorum Bruno,olmo flan boşa vakit kaybetmeye gerek yok.
Sara gitmeden zor
Dünyadaki 10 numaralara bakınca pek göremiyorum açıkçası 30-40a falan alınsa okay olacak noktaya geldim.Can uzunu takimimizda görmek istermisin amirim
@Moderatör işlem yapın bu şahıs hakkında
Trabzon maçında serefsiz pina bütün ikili mücadelelerde adamın eline doğru hamle yaptı herif bayağı etkilendi o maçta sahada gezindi sonra serefsiz pina bak aklıma geldi yine sövüyorum.Lang bence totalde iyiydi
Parmak sıkıntısı yaşadığı dönem baya acıyla oynuyormuş adam sonradan söyledi
10+4te alınmaz zaten de o tip bi oyuncu şart
Dünyadaki 10 numaralara bakınca pek göremiyorum açıkçası 30-40a falan alınsa okay olacak noktaya geldim.
Ya böyle Brandt falan alıcaz riske girip ya da Enciso Khanous falan alıcaz riske girip, çok bir seçenek yok.
Şu Sırpların parlayan çocuğuna bile 35 istiyorlarmış daha 18 yaşında.
Yabancı sınırı + orada şişkinlik olacak+ Sara'nın satışı demek = Reijnders ya da Odegaard gibi oyuncuya ekstra finans yaratmakeh yine s2 tutacaz o zaman clde
sara kalibresinde adamın reijnders'in arkasında beklediği konfigürasyonları kuramıyosa ne iş yapar bu yönetim şeklinde bir sual yöneltelim