- 12 Haziran 2015
- 36.193
- 31.877
- 2.693
yakında her kulvardayız abiHocam futboldaki kolpalar yetmedi baskete geçiş yaparak level atladık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yakında her kulvardayız abiHocam futboldaki kolpalar yetmedi baskete geçiş yaparak level atladık

Açıklarsak kanın buz kesilirRuyamda fblilerle dalga geçtiniz
neden arkadaslar
Plus beli dönmeyen birde sol stoperimiz var 32 yaşındaOrta saha transferi yönetim ve hoca tarafından yine ciddiye alınmıyor bence. Tartışmasız bir merkez orta saha ve 10 numara gerekli iken biz hala ne vereceği şüpheli oyuncuları transfer ediyor, takıma seviye atlatacağı şüpheli 10 numaralar peşinde koşuyoruz.
Bide oynatabilsek10+4 kuralı sayesinde enfes genç yetenekleri konuşabildiğimiz gerçeğiyle yüzleşelim
Ben biliyorum nedenini siz tahmin edinAçıklarsak kanın buz kesilir
Hocam 17 temmuz Ümraniye sapığı ile macilk hazirlik macimiz ne zaman? chukwu'yu izlemek icin sabirsizlaniyorum.
havlularını veririz kulübede sallarlar ağabeyBide oynatabilsek
+ monacoKulübümüz geleceği ve ekonomik sağlığı açısından frankfurt ve trabzon denen iki kulüpten uzak durmalıyız
tbh istatistikleri pek de iyi degilAbi oyuncu da gelmek istemiyor ki ya
Yeni transferimiz Bergen'e benziyorhavlularını veririz kulübede sallarlar ağabey
Katılıyorum kesinlikle uzak durmalıyız+ monaco
Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmemYeni transferimiz Bergen'e benziyor
Çorumla Ekinim, baya zaman varilk hazirlik macimiz ne zaman? chukwu'yu izlemek icin sabirsizlaniyorum.