Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    221
  • Bu anket kapanacak: .
IMG_4801.webp

Umarim hakli cikarsin Buchii 🤣

Greenwood transferine girmeyişimizi de doğru buluyorum, biz o transfere girseydik o adamın yaptığı her şeyi meşru kılardı.
Ne kadar iyi olursa oldun kadın konusunda hassas olan bir ülkede çok keskin bıçak.
Mevcut tavırla doğru algıyı birleştirirsen alsalar bile psikolojik zarar yazdırabilirsin.
Olayı şöyle bakmalı.
Yarın öbür gün inşallah yaşanmaz da oldu ki yine böyle bir konu işlendi ülkede. Ülkenin spor gündemi greenwood olacak .
Yada atıyorum farklı bir alıntılama. Kadınlar, kadın hakları günü vs vs. yada şiddetle ilgili yasa verseler yasadan çok konuşulacak konu belli.
Almak istesek biraz ahlaki değerlerden ödün versek bu aforoz edildiğinde alabilirdik bu adam 3 sene önce de etkiliydi.

Evlenmiş çocuğu olmuş ama adamı kendi vatandaşları ülkeye sokmuyor sürgün yaşıyor eleman. Bazı psikolojilerin de süresi vardır. Patladığında bayır aşağı gider.
Nasıl duran toparlanamıyorsa benzer bir son bu eleman da bekliyor
Hocam mimli ve anasi elli ,babası ise yüz elli olandan uzak duracaksın

Fb kruse ve durandan hiç örnek almamis

davinson'a o paralar veriliyorsa veririm
kimseyi satamıyoruz. bu çark bir noktadan sonra dönmez. satacak arazi de kalmadı.
trink 20-25 kazanma şansın olursa üstelik 30 yaşında bir oyuncudan bu bir fırsattır

valla daha önce de yazdım boş verin greenwood denilen herifi

çirkeflik gibi ne bileyim sahada kendi sürekli yere atmak gibi bir şey değil bu

karaktersizlikten de bahsetmiyoruz düpedüz criminal bir suçlu bu adam

milyon euroları olmasaydı muhtemelen hapisteydi

bu adamın bu formayı giymesi sadece bizim için bi kara leke olacaktır.

marsilya'da kara leke olmadı mı diye soranlara, dibine kadar oldu, gidip forumlarına bakın ve transfer sürecinde belediye başkanından tutun fransada yapılan transfer protestolarına kadar haberlere ulaşabilisiniz

Sane Bayern taraftari ne diyorsa o cikti. Forumlarda hep bir mac super oynayip mac aliyor sonra 3-4 mac sahada yuruyor diyorlardi. Bizdeki performansi da tamamen ayni. Bence alicisi varsa satilmali. Ilk geldigi zaman ligi kirar demistim ancak hic de oyle olmadi. Insallah aynisi Trossard icin olur.
Dkda yüksek efor sarfeden oyunculardan kaçmak lazım. Bu sene ligin ikinci devresi, ş.ligi, dk derken herif dinlenme fırsatı bulamadı.
Biraz yaşı genç olsa sıçrama yapar dayanır dersin ama bu herifin son 6 ayı fena hor kullanıldı.
Çok riskli transfer. Bonservissiz 5m maaş olsa yine hadi bir risk dersin de hem bonservis hem yüksek maaş, beklediğin performans çıkamazsa ocakta buna borcumuzun 1/7si kadar para mı vereceğiz ocakta gitsin diye baktırır.

Şuan kendisinde iki büyük sorun bekliyor.
1- yorgunluğu atarken çok düşük performans gösterecek(fizik bu) mırıkdanmaları ve skandallar başkar. Diğeri de iyi başlarsa kasımdan sonra toplayamakaz

Geri
Üst Alt