Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.490
- 30.363
- 1.988
Lincoln gibi bir 10 no getirin de ligi bitirelim Osimhen 40 tane atar o tarz adamla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya abi bırak şu can uzunu vermiyorlar 35e isteMuratım daha Can Long + Brahim'i çekecez.
Hocam enciso lincoln gibi yaLincoln gibi bir 10 no getirin de ligi bitirelim Osimhen 40 tane atar o tarz adamla
40'a alınacak rahatta kalYa abi bırak şu can uzunu vermiyorlar 35e iste
Olur yerizHocam enciso lincoln gibi ya
Valverde deme baştan beri istiyorum aklıma geldikçe Valverde yangınına başlayasım geliyor.valverde ile diaz i istiyoruz
dursun
greenwood buraya geldikten sonra bir kadina para verip beni taciz edip dovdu iftirasi attirmak lazim ama bizim yonetimde o vizyon yok
Gerçekleri konuşursak ikisi de bizim ligde şov yapacak adamlarCimbomda kara gece. Adamlar trossard, greenwood
Can bavullarini toplamaya basladi. Herifler bizim canla acik acik görüşmemize niye izin veriyorlar mesela. Sacma. Yerine 10 no aldilar. Salacaklar belli ki.Muratım daha Can Long + Brahim'i çekecez.
Sergen son dönemde gelmez dediklerin geliyor gelir dediklerin gelmiyor bu yüzden can uzun gelir b3nceYa abi bırak şu can uzunu vermiyorlar 35e iste
Frankfurt oyuncuyla görüşmemize izin vermiştir anlaşın sonrasında bonserviste orta yol buluruz gibisinden yaklaşıyorlardır 40-45 arasına biter.Can bavullarini toplamaya basladi. Herifler bizim canla acik acik görüşmemize niye izin veriyorlar mesela. Sacma. Yerine 10 no aldilar. Salacaklar belli ki.
Bir baba yabanci hakkini nerede kullanacaklar bakalim.
50 tane harita baktimSergen son dönemde gelmez dediklerin geliyor gelir dediklerin gelmiyor bu yüzden can uzun gelir b3nce
Bize seviye atlatacak bir transfer lazım. Bizimkilere kalsa Icardi'ye yalvaracaklar.1 milyon adet forma almış taraftara hediye olarak ; küme düşen adamı özel uçakla getirdirler. Her gecenin sabahı olmaz!
Simdi yaklasik 10 sayfa
adamlara bak greenwood, trossard aldilar, sov yapacaklar.
olduk bittik konusulacak
en iyisi 1 hafta ara vermek
Ortasahayı enciso torreira ve oguçukvu yaparlarsa ilk 2'ye giremeyiz ligde şimdiden söyleyeyim1 milyon adet forma almış taraftara hediye olarak ; küme düşen adamı özel uçakla getirdirler. Her gecenin sabahı olmaz!