Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    220
  • Bu anket kapanacak: .
FB ve BJK iyi transfer yaptilar. Bizden daha net.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Aynen öyle, ulan 4 sene üst üste şampiyon olmuşsun şampiyonlar liginde iyi kötü bir şekilde ilerlemişsin. Bizim indirmemiz gereken uçakları başkaları indiriyor anlamadım gitti.

Saray'dan siz çok oldunuz biraz da diğerleri oynasın mesajı mı gitti bizimkilere anlamıyorum ki.

Tek adaylı seçim ile başkan olan sayın özbek istifa etmelidir.

Temmuz 15 oldu, hala taş gibi bir orta saha ve 10 numara ihtiyacımız aynen devam ediyor. Bu ihtiyaç en az iki senedir aynı şekilde ve hiç kimsenin umurunda değil. Ugo, Can falan peşinde koşuyorlar. Birisine 40-45 gömecekler, diğerinin de opsiyonu devreye girerse bonservisi 30'a geliyor. Sol stoper, kanat ve yedek forvet ihtiyacı da ortada.

Bu sezon tüm rakipler daha da güçleniyor. Geçen sezonlardaki gibi bir güç farkı olmayacak. Fenerbahçe iyi işler yapıyor. Beşiktaş ve Trabzon da ciddi güç kazanıyor. Bir tek biz yerimizde sayıyoruz.

Nasıl olacak hiç bilmiyorum bu yönetim ve teknik ekiple. Çok kötü yönetiliyoruz maalesef.

Matematiği kurulur belki bi forvet daha alacaklar o da sürpriz olmaz.
Ake
Skriniar
Brown
Semedo
Ederson
Nene
Goundouzi
Asensio
Grenwood
Musaba
Sidiki
Mimovic
Fred
Ostorvalde

Kante ve Taliscaya yer kalmıyor.Daha genç stoper ve forvet alcaklar

Temmuz 15 oldu, hala taş gibi bir orta saha ve 10 numara ihtiyacımız aynen devam ediyor. Bu ihtiyaç en az iki senedir aynı şekilde ve hiç kimsenin umurunda değil. Ugo, Can falan peşinde koşuyorlar. Birisine 40-45 gömecekler, diğerinin de opsiyonu devreye girerse bonservisi 30'a geliyor. Sol stoper, kanat ve yedek forvet ihtiyacı da ortada.

Bu sezon tüm rakipler daha da güçleniyor. Geçen sezonlardaki gibi bir güç farkı olmayacak. Beşiktaş ve Trabzon da ciddi güç kazanıyor. Bir tek biz yerimizde sayıyoruz.

Nasıl olacak hiç bilmiyorum bu yönetim ve teknik ekiple. Çok kötü yönetiliyoruz maalesef.

Vallahi öyle rakiplerin transferlere bakıyorum kötü diyeceğim bir adam yok. İhtiyaç olan noktalara nokta atışı transferlerle gidiyorlar.

Bizimkiler de bize gol attı diye Can peşinde koşuyor.

XXX
Greenwood Asensio XXX
Gendouzi Ismail/Kante

Forvet ve diger kanat icin birer net isim daha alirlarsa bayagi iyi kadrolari olur

du bakalım
hemen şaapmamak lazım
1 ay sonra lig maçında hala aynı kadro olursa söveriz

Aynen öyle, ulan 4 sene üst üste şampiyon olmuşsun şampiyonlar liginde iyi kötü bir şekilde ilerlemişsin. Bizim indirmemiz gereken uçakları başkaları indiriyor anlamadım gitti.

Saray'dan siz çok oldunuz biraz da diğerleri oynasın mesajı mı gitti bizimkilere anlamıyorum ki.
IMG_4803.webp

Geri
Üst Alt