Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    220
  • Bu anket kapanacak: .
Aynen öyle, ulan 4 sene üst üste şampiyon olmuşsun şampiyonlar liginde iyi kötü bir şekilde ilerlemişsin. Bizim indirmemiz gereken uçakları başkaları indiriyor anlamadım gitti.

Saray'dan siz çok oldunuz biraz da diğerleri oynasın mesajı mı gitti bizimkilere anlamıyorum ki.
Ayrıca bu sene ve seney şampiyonlar liginde son 16 yaparsak çok yüksek ihtimalle kulupler dünya kupası katılıcaz en az 60-70m euro gelebilir

Bazen rakipler katalizör gorevi gorebilir

O oyuncularla hikayeleri onları baglar,sonucu her zaman Galatasaray tayin eder

Stoperleri Nwaiwu’da yaklaşık 25-30 milyon euroya Fulham a gidecekmiş heralde Augusto, Oulai ve Nwaiwu toplam 80 milyon euroları geçecek heralde iyi satış yapıyorlar
Güzel strateji izliyorlar yerlerini doldururlarsa ciddi ekonomik güç sağlarlar bu sene onlarda rekabetçi olsun 4 takımlı yarış lazım.

Bu Burhan Can asla vazgeçmiyor sağlam biri gelecek sanki

Valverde 5 m euro kira + 125 m euro opsiyon seneye deli taklidiyle 3 taksit teminatlı 130 m euro'ya alırız.

Burhacan Terzi: "Bruno'yu yazdık, çıktı. Brahim Diaz'ı dedik, o da çıktı ama bir iş daha var."

talisca kemiksiz 10 alıyor
ederson 12 alıyor
kante 20 alıyor
greenwood muhtemelen 15 civarı alıyor
asensio 10
skriniar 10
akeye kaç domaldılar bilmiyorum

hala osimhen 20 milyon maaş alıyor da bilmem ne

erden timuru def ettiklerinden beri söylüyorum bu dursun ve çapsız yönetimi olduğu sürece burnumuz boktan çıkmaz bizim

en çok stad geliri, cl geliri, sponsor geliri fasa fiso
zamanında kulübü hacze veren dursunu tek adaylı başkanlığa sokuyorsak hak ettiğimiz bu zaten

10 sene şampiyon olalım yine de kulübü düzlüğü çıkaramaz bu aveller

IMG_4804.webp

Kop da gel..

Geri
Üst Alt