Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.616
- 76.720
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne çıktı lan teres sanki aldık herifleriBurhacan Terzi: "Bruno'yu yazdık, çıktı. Brahim Diaz'ı dedik, o da çıktı ama bir iş daha var."
YamalValverde 5 m euro kira + 125 m euro opsiyon seneye deli taklidiyle 3 taksit teminatlı 130 m euro'ya alırız.
Burhacan Terzi: "Bruno'yu yazdık, çıktı. Brahim Diaz'ı dedik, o da çıktı ama bir iş daha var."
Paylaşma sebebim o zaten yoksa ne yazarsa yazsın. Tam bir etkileşim kaşarı. Haberi aktarış aynı Fb muhabirleri gibi.Büyük para dediği de Fb'den alacağı para ile aşağı yukarı aynı para oradan 12 teklif almış. Fb'den 10 milyon alacak ki bonusları da vardır.
Normalde 45+5=50 diyordu bonservisine gazeteciler; Greenwood’un %10’luk payı ya maaşa yedirdiler ya açıktan verecekler. Yalan yok Fener’e gittiğine mutlu olmadım ama bize de gelsin istemezdim. Bence ilk sene başarılı olacak ama parayı aldım diyerek salarsa da şaşırmam. Herkes fenerde Anelka çok iyiydi falan diye anlatır ama adamı maça zor çıkarırlardı, sürekli gitmek istiyordu, birkaç maç dışında da iyi diyemem. Greenwood’ta benzer olabilir gibi geliyor ama fanatiklikten gelen bir temenni olabilir tabiBüyük para dediği de Fb'den alacağı para ile aşağı yukarı aynı para oradan 12 teklif almış. Fb'den 10 milyon alacak ki bonusları da vardır.
Forma acayip yakismis
Forma acayip yakismis
Burhan’ın yaptığı haberi twitterdeki duyumaslanı rumuzlu hesap doğrularsa çıktı sanıyorNe çıktı lan teres sanki aldık herifleri
Aralarina Nhaga ve Singo yu kat