Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    220
  • Bu anket kapanacak: .
dünyadaki en onursuz gurursuz güruh kim diye sorsalar gs muhabirleri derdim sanırım

Akıl sağlığınız için şu sözde Gsli muhabirleri sessize alın. Amme hizmetidir dostlar.

Screenshot_20260713_004524_X.webp

Brahim veya enciso,reijnders,kanat,stoper,forvet oldu bitti gitti.

Trossardlarin greenwoodlarin uçuştuğu yerde bize ukucukwu. Neyse okanci ve dursunculara müstahak

Nikah kıyalım bu kadar uzun süren ciddi ilişki olmaz.

Her dönem bir ismin sakizdan beter uzamasindan biktim artik yahu. Bu frankfurt son yillarda gelene gecene yuksek bedelden sapliyo. Bu heriflerin satis tarzi nedir pazarlikta esnemeye payi vs nedir bu klubun haberi yokmu bu islerden. Bu herifler 60 diye tutturduysa olsa olsa 50 ye dusecekse atiyorum. Vereceksen bu parayi ver al fazla geliyorsa daha ne bok yemeye uzatiyorsun oyuncuyla anlaş klubunu ikna etsin diye bekle. Olmayacak adamlara kiralik opsiyon teklif et vs vs biktim ben bunlardan yeter yildim yahu

Adamlar farhatı 10m alıp can ı bize 40m satacaklar. Muhtemelen bu farhat daha yetenekli, bizle de adı çıkmıştı
40 m a brahim çekilirdi veya odegard daha ucuza saçma iş yapıyoruz tutarsa büyük kazanç şaka yok ama tutmazsa bir sonraki durağı bundesliga orta sıra takımlarına yollarız 5 milyona

Geri
Üst Alt