Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.827
- 13.804
- 1.498
Valvardenin gelme ihtimali messinin gelme ihtimalinden daha zor malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tecavuzcu asigi listesi mi bu?Tantanayi sen ali gece, necati sanli, mehmet bilicioglu yapiyorsunuz rts. Belki unuttugum 1-2 isim daha vardir. Forumun 80% umrunda degil bu transfer
Ben inandım yaşanabilir bu üstadRüyamda başaksehir kevin de bruyne ile 90da fbye gol atıyordu ve şampiyon oluyorduk. Transfersizlikten kafayı yedim
Yerine kim gelecek?Tek adaylı seçim ile başkan olan sayın özbek istifa etmelidir.
Talisca out - Greenwood inXXX
Greenwood Asensio XXX
Gendouzi Ismail/Kante
Forvet ve diger kanat icin birer net isim daha alirlarsa bayagi iyi kadrolari olur
İşte aradığım yorum. Teşekkürler kaşeyi nereye vuruyoruzMillet ne de hevesli imiş Davinson'u satmaya. Isterse 30 versinler. Zaten ne idüğü belirsiz adamlar 20 milyondan başlıyor. 30 milyon bildiğin 5 milyon filan oldu.
Kimi almislar?60 imkansiz ya o biraz alman gazetecilerle gözdağı verme işi yerine adam bile almışlar 40+bonuslara bitecek bence
Azınlıktasın demek renktaş.Siki bir Saint Etienne taraftari olarak sunu söyleyebilirim ki - Encisconun her macini 90 dk izledim