Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    243
  • Bu anket kapanacak: .
Bunlar 45 tane isim yazıyor 1i ile ilgilenince bak ben demiştim diyor. Dünyanın en kolay mesleği. Sokakta 100 kişinden 80i Brahim ve Bruno'yu yazar bize

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_9631.webp

Bu arkadaş Yaser Asprilla’yı Tolga ile birlikte bir kaç gün önceden düşüren arkadaş. (Hatta muhtemelen Tolga’nın ekşi hesabı).

Bu gönderilerde iki tane kayda değer bilgi var. Yukarıda saydığı forvet isimlerinin hepsi medyaya düştü. Biri hariç. Carlos Espi ile daha adımız hiç anılmadı. Merak ediyorum gerçekten olabilir mi?

Diğeri de Arda Okan Kurtulan için 5M + takas iş yapacak teklif cidden

ponomarenko - espí benzer profiller. ikisinden birini alalım, diğerleri trash

Yedek için maliyete girme
As için kiralık opsiyonlu kovala
Olmayacak dua için Bruno’ya veririm bir tek para de

Cebinde akrep mi var başkan.

Fenerbahçe’yi şampiyon yapma sözü verdiysen bilelim de sezonu geçelim direkt sonra da otelinin önünde geçmişte olduğu gibi istifa ettirene kadar bekleyip hatları çökertelim.

Özledin sanırım.

Valla agustos sonlarini bekleyerek vakit kaybetmemek lazim. Bana gore hic bir avantaji yok bonservis acisindan.

Sonra gec gelen tranaferin adaptasyonu bilmemnesi ekim ayini buluyoruz.

Artik aksiyon ve somut gelisme surecine girdik bana gore. Ank.ve bct zirvalarindan elle tutuljr gelismelerin vakti.

Liselilere sunum yaparken tesis yaptım diyebilmek için transfer yapmıyor herif kafayı yersin sabah sabah sinir olarak başladık güne

Liselilere sunum yaparken tesis yaptım diyebilmek için transfer yapmıyor herif kafayı yersin sabah sabah sinir olarak başladık güne
Bu boyle degil, buraya cekiliyor surekli.

Projeler = kulup
Transfer = sportif

Iki farkli gelir gider dengesine sahip

Kulubunde sportife dunya borcu var okuz gibi faiz isleyen. Yani transfer parasini(sportiften) projelere(kulup harcamasina) harcamalari hesap kitabi karmakarisik yapar.

Projelerin vs tek olayi cok fazla detay vs oldugu ve surec basladigi icin X bir aday cikmiyor olmasi rakip olarak.(Bana gore dezavantaj bir cok yonden)

Valla agustos sonlarini bekleyerek vakit kaybetmemek lazim. Bana gore hic bir avantaji yok bonservis acisindan.

Sonra gec gelen tranaferin adaptasyonu bilmemnesi ekim ayini buluyoruz.

Artik aksiyon ve somut gelisme surecine girdik bana gore. Ank.ve bct zirvalarindan elle tutuljr gelismelerin vakti.
Agustosta herkes takımını kurmusken kim oyuncusunu niye versin. Biz mesela Barıs Alperi verdik mi?
Verecekleri ellerindeki fazlalıklar olur. Ayrıca takım 2 kamp yapmıs lig başlamış adam gelecek de uyum saglayacak.
Bu sene ligde toplam puan kaybı 10 u gecen sampiyonluga oynayamaz. Lige 2 beraberlikle başlarsan sonra daha toparlayamazsın.

Geri
Üst Alt