#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    84
  • Bu anket kapanacak: .
Hala icardi bahanesine siginiliyor🤦‍♂️

Taraftar tag mi acar icardiye veda diye ne yapar bilmiyorum ama bir sekil dursuna ulastirmali bunu artik

Okan Buruk: Ligde ve şampiyonlar liginde direkt katkı verecek ve burada o açlıkla ve o şampiyonluk inancıyla oynayacak oyuncuların bizimle olması bizim için çok önemli olacak tabii ki.
Hocam İcardiyi istemiyorum diyor net olarak. Artık daha gezip gezip imza atacaksa efsanesi kestaneye ve nefrete donusup yuhlanarak gider.

Yahu ihanet falan diyerek abartmayın. eleştirelim edelim ama kelime ağırlıklarına dikkat etmemiz gerek.

Başkan icardi en ucuz çözüm diyor belli
Okan hoca "yani olsada yedek kalacak, mutsuz olacak - kullanmayacağım" diyor besbelli.

Ders alip onu duzeltmemede masterclass yapmis bir hocamiz var. Bu aciklama biraz endiselendirdi beni

Okan Buruk: Özelikle Ocak sonuna kadar olacak kadro genişliği çok önemli. Çok fazla maç oynayacağız. Geçen sene, hatalıyım, ocak sonuna kadar olan kadroyu 2. yarı kadar geniş tutmadık. Hatalıyım.

Tarlabaşı, hürriyet sokak - Beyoğlu
Gel buyur misafirim ol
1784028410034.gif

Lig bittigi gun harika bir veda ile tesekkur edilmesi gereken İcardiyi 2 ay bekleyen adamdan medet umuyoruz maalesef..

Şu genç yabanci forvet gelsin ve icardi defolup gitsin kapansın konu

Çok sinirleniyorum

Kanat ve 10 numara gelecek bariz (devre arasina vurdu lafi cunku,asprilla ve lang geldi.)ama ayrica Can Uzun da alsınlar yerli havuzu için

8 numara,yerli stoper de şart

7 transfer şart

Aferim Serhan bak bu güzel soru "İletişimi siz üstünüze alıyormuşsunuz gibi oluyor" dedi.

ama hoca başka açıdan cevap veriyor gibi buna . Yönetimsel olarak soruldu gibi geldi bana.

Enciso (Diao)
Franculino ( Panoromenko) forvete
Brahim Diaz
Rjenders ( Danilo) ortasaha
Yusuf stopere
Can Uzun
Yerli sagbek

Tamamdir

Okan hoca alelen İcardiyi ben istemiyorum başkan iteleme calısıyor diyor. Bundan sonra tepki gösterilecekse Başkanlık makamına gösterilmeli.
Şu an alelen takıma ihanet ediyor. Tek bir maç faydası olmayacak adamı beklerken bir de transfer sürecine zarar veriyor.
İcardi coktan kredisini bitirdi, başkan da bitirdi. Bundan sonra olacak bir başarısızlıkta ikisinin de ne ailesi kalır ne kendisi. Sonra icardi yine arjantinden mafya getirmekle bizi tehdit eder artık.

Geçen sene Fenerbahçe'nin ağır sıcmasindan dolayı şampiyon olduğumuzu bu yönetim anlamamış sanırım. Üst düzey adamlara ihtiyacımız var

Hoca alenen dursuna sal şu icardiyi diyor
Hoca bu sefer başkana direk mesajı veriyor. Bu kadar beklendi, kamp başlandı artık İcardi'yi bırak diyor. Ayrıca kamp önemli diyerek transferde artık hızlanalım da diyor. Hocanın başkana direk mesajı vermesi geçmişte pek görmediğimiz bir durumdu.

Okan Buruk: Galatasaray'ın transfer ettiği ve kadrosundaki her oyuncu ilk 11 oyuncusu benim için. Ama her oyuncu da yedek kalabilmeli. İsmi, kimi aldığınız önemli değil, kimin daha çok çalıştığına göre değişir başkası o formayı alabilir.

Geri
Üst Alt