#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    84
  • Bu anket kapanacak: .
Bunu hic anlamiyorum. Kaptanlik mevzusunda baskanin yöneticinin ne iṣi olur? Karari sen vermiyon mu hoca?

Hoca icardiyi istemiyor dursuna sucu atiyor her seyin durumunu

Okan Buruk: Galatasaray'ın transfer ettiği ve kadrosundaki her oyuncu ilk 11 oyuncusu benim için. Ama her oyuncu da yedek kalabilmeli. İsmi, kimi aldığınız önemli değil, kimin daha çok çalıştığına göre değişir başkası o formayı alabilir.
Can Uzun yunusu keser

Enciso ya da diao barisi kesebilir

Brahim Diaz değişmez tek kişi olur

İnşallah yarabbim🫡

Okan Buruk: (İcardi için) Hiçbir oyuncu yedek kaldığı için mutlu olmaz. İcardi çok özel bir oyuncu ve yedek kaldığında tabii ki mutsuz oldu, bunu da anlamak gerekiyor. İcardi'yi anlıyorum. Ama her zaman söylediğim gibi aslolan Galatasaray, kim daha iyiyse... Ama İcardi'nin ne bana ne arkadaşlarına karşı asla bir saygısızlığı olmadı. Bizim için çok değerli, önemli bir oyuncu. Bize çok katkı verdi, 3. sene sakatlığı haricinde bu sene de aslında çok maç oynadı. Tüm şampiyonluklarımızda imzası var. 7'den 70'e tüm taraftara kendini sevdirdi. Ondan olumsuz bir şey asla görmedik. Ama kim daha iyiyse... Her şey Galatasaray için.

Hoca icardiyi istemiyor dursuna sucu atiyor her seyin durumunu
sucu atiyor denemez "Başkan kulübü - transferi başkan yapar" denen cümleler bolca var.

her seferinde zaten başknın bir teklifi oldu dendi - belli yani başkana bağlı durum olduğu ama hepimiz biliyoruz ihtimali olsa haziranda biterdi kontrat uzatma vs ile

İcardi'nin Dünya mikine minare götüne, adamın futbolla ilişkisi kalmadı artık

Obez şişko utanmadan sözleşmeye cevap vermıyor son dk imzalayıp kampa fln katılmayıp takıma katılacak yine

Fatih hoca lazim şamar icin başkana

Kafa olarak transferde okan hocayla aynı

Gelip kemerburgaz da erden timur gibi takilmali

Okan Buruk: İcardi'ye bir teklif yaptık... Bu tabii ki onunla devam etmek istiyoruz anlamı taşıyor... Ama tabii ki süreç uzadıkça bizim için iş daha zor oluyor. Antremanlar başladı. Bu durumun artık netleşmesi, aksiyon almamız gerekiyor.

okan en başta icardiyi istemıyorum dese kımse bişey demezdi lafı dolandırdı durdu görüşecegiz minvalinde

Okan Buruk: (İcardi için) Hiçbir oyuncu yedek kaldığı için mutlu olmaz. İcardi çok özel bir oyuncu ve yedek kaldığında tabii ki mutsuz oldu, bunu da anlamak gerekiyor. İcardi'yi anlıyorum. Ama her zaman söylediğim gibi aslolan Galatasaray, kim daha iyiyse... Ama İcardi'nin ne bana ne arkadaşlarına karşı asla bir saygısızlığı olmadı. Bizim için çok değerli, önemli bir oyuncu. Bize çok katkı verdi, 3. sene sakatlığı haricinde bu sene de aslında çok maç oynadı. Tüm şampiyonluklarımızda imzası var. 7'den 70'e tüm taraftara kendini sevdirdi. Ondan olumsuz bir şey asla görmedik. Ama kim daha iyiyse... Her şey Galatasaray için.

Hocam ne anlatiyon sen tum maclarin 2. devresini cift forvet oynadik bu herife hayir diyemedigin icin..

Geri
Üst Alt