#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    94
  • Bu anket kapanacak: .
Okan Buruk: İcardi'ye bir teklif yaptık... Bu tabii ki onunla devam etmek istiyoruz anlamı taşıyor... Ama tabii ki süreç uzadıkça bizim için iş daha zor oluyor. Antremanlar başladı. Bu durumun artık netleşmesi, aksiyon almamız gerekiyor.
Hala devam etmek istiyoruz diyor

Okan Buruk: Osimhen'in inanılmaz bir aidiyeti var. Hem formaya, hem kulübe, armaya, hem de taraftara... Her şartta sahada olmak isteyen bir oyuncu.

Okan Buruk: Ne kadar erken kadromuzu tamamlarsak o kadar iyi. Olabildiğince erken tamamlansın istiyoruz ama maalesef öyle olmuyor... Ekonomik tarafı var, görüşmeler uzayabiliyor... Bazen beklememiz gerekiyor bu şekilde...

"Sonuna kadar beklenmesini ben de istemiyorum, ne kadar erken o kadar iyi"

bu cümleyi duymak rahatlattı - belli ki hoca istediklerini söylemiş yönetime. Top tamamen yönetimde benim anladığım.

Her isim çıktı gibi de demeç oldu arada - yani süpriz arkaplanda bir şey yok (gerçi zaten 50 tane adam yazıldı hazirandan beri )

Sara'yı yana yakıla satmamız lazım diyecek hali yok.

Orta sahaya ayrılan olmazsa yeni ekleme olmaz.

U23 almak zorundaydık bu kesin. İyi bir orta saha düşerse Nhaga kiralık gider U23 başka yere (kanat, defans) kullanılır.

"Sonuna kadar beklenmesini ben de istemiyorum, ne kadar erken o kadar iyi"

bu cümleyi duymak rahatlattı - belli ki hoca istediklerini söylemiş yönetime. Top tamamen yönetimde benim anladığım.
Bruno Fernandes de sonuna kadar beklemez 🙂

Ali yigitten Allah razı olsun

arka planda şampiyonlugun mimarı o bence

Geri
Üst Alt