#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Bu anket kapanacak: .
Okan Buruk: Burnley'deki oyun çok farklı, oradaki verilere bakarak oyuncu yorumlamak çok yanlış. Lesley burada çok daha farklı oynayacak.

Brahim Diaz için herkes 10 numaraya yazıyor da kendisi çok yetenekli olmak ile beraber her iki kanat için oyun kurucu olarak oynayabilen bir oyuncu.

Gelirse Sane'yi keser ama 10 numarada Yunus ile maç içinde dönüşümlü yer değiştirirler.

Oyununu çok beğensemde şu ana kadar oynadığı kulüplerde asla ana planda 2000 dakika üzeri süre almadı Milan ve R.Madrid dahil.

İstatistiksel olarak da Milli Takım ile kulüp performansı arasında uçurum var.

Lig farkı düşünülürse gelirse tabi ki faydalı olur ama sizin hayalinizdeki gibi geldi Brahim 10 numara her maç oynar olmaz.

Sağ Kanat'da Sane'yi kesebilir. Solda Barış, ortada Yunus görebilirsiniz.

Rekabet açısından tabi ki maliyetine bağlı çok iyi ekleme olur.

Lemina ile Icardi kalırsa mecbur Can Uzun'u almak durumunda kalıyoruz.

Okan Buruk: Tabii ki çok fazla opsiyon var. İsim vermeyeyim. Ama orta sahamız için u23 kuralı dahilinde alabileceğimiz en iyi oyunculardan birini aldık... Tabii ki başka oyuncular var ama... Örneğin Manzambi, oyuncuyu Türkiye'ye getirmeye ikna etseniz bile PL'den 60-70'e alıyorlar zaten... Parasını vermeyi kabul ettiğimiz halde getiremediğimiz oyuncular oluyor.

Okan Buruk: Kimle görüşsek adı çıkıyor, taraftarlarımız her şeyi anında duyuyor zaten. Takıma katkı sağlayacak başka oyuncular alacağız.

Hoca Senin elinde su an 1 orta saha var o da Toreira ..

-Lemina kac mac cikabilecek ?
- Lesley yeni geldi kapali kutu
- Sara +5 kilo dondu zaten sezon sonu lesti
- İlkay - Kaan 0 fayda Nhagayi oynatmadin bile

İsimleri sayiyor ama 3 tanesi direk iskarta 1i kronik sakat

60dan asaga inmeyecekler iste. Bu da satmiyoruz demek oluyor neticede
yok - indirim beklemeyin demek o . Eketike miydi Liverpool'un bunlardan aldığı- aynı kararlılıkla istedikleri parayı aldılar mesela ondan.

nerde izlemiştim ya da okudum hatırlamıyorum ama Frankfurt hep böyle satışlarda diyen vardı.

alamayız o paralara ayrı.

Greenwood bir de bitirici oyuncu. Fb'de zaten yeterince vardı bitirici mesela Talisca'dan çıkacak deniyor o da bu ligde benzer skor katkısı veriyordu. Tadic pozisyon hazırlayan da bir adamdı. Mesela Fb sağ kanada bitiriciden çok yaratan bir adam alsa oyun içi katkısı daha fazla olabilirdi onlar için. B. Diaz onlara oyun içi katkısı daha yüksek ve daha olumlu olurdu sanki. İzleyip göreceğiz sonunda.
@Veli Baltacı 2 sezon boyunca atttigi bütün golleri izledim Greenwoodn,pek asistci değil.

2 sezonda 20 ye yakın penalti,15 -16 si golle sonuçlanmış,2 tane penaltı kaçırıp döneni tamamlamış

Boş kaleye goller,al da at denilen goller,vurduğu ve savunmaya çarpıp giren goller var.

Güzel 6-7 net golu de gelişine vuruşlar ve uzaktan şutlar

İyi bitirici mi?köşeye vurduğu toplar nefis adamın ama genelde kaleci üzerine sert şut çekiyor

Çalım stili de aynı hep,pek çalımcı degil

Okan Buruk: "Sonuna kadar bekleyeceğiz" asla demiyorum bunu ben de asla istemiyorum. Takımı ne kadar erken tamamlarsak o kadar iyi. Ama bazen gerçekten çok önemli bir oyuncuyu getirebilmek için beklememiz gerekiyor...

St #10 ve kanat alacaksak Sarayı satıp Reijndersi de alabilirz sonra

Merak etmeyin

icardiden kurtulmamız gibi bir durum yok
adam şu an bizim futbolcumuz değil - öyleymiş gibi , ekstra efor sarfetmemizi gerektirecek bir olay yok.

başkan istiyor diye bir şey konuşulup uzatılıyor 1 aydır.

Hocan 2 aydır planlama için kararını bekliyoruz dedi.

Yani şu rezil bi durum bunun sebebi olan herkese yazıklar olsun

Okan Buruk: Hoca olarak ve taraftar olarak isterim ki keşke Bruno da Can Uzun da bizde olsa :)

Geri
Üst Alt