#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Bu anket kapanacak: .
Okan Buruk: Ben Sanchez'in kalmasını istiyorum. Sanchez'in açısından bakıyorum, yine Galatasaray'da devam ederdim. Burada bulduklarını başka yerde bulması çok zor.

"Hocam genç oyunculara daha çok süre verecek misiniz"

"En çok ben isterim.."

Steve Brule Wink GIF by MOODMAN

Okan Buruk: Sara bizim için önemli bir oyuncu, (transfer sorusu üzerine) henüz kendisine bir teklif gelmedi. Ama takımda kaldığı taktirde kadroda önemli bir oyuncu olacak. Orta sahamızda oyunu çift yönlü kreatif şekilde oynayabilen ve oyun kurabilen profil olarak sadece kendisi var.

Okan Buruk: Sara bizim için önemli bir oyuncu, (transfer sorusu üzerine) henüz kendisine bir teklif gelmedi. Ama takımda kaldığı taktirde kadroda önemli bir oyuncu olacak. Orta sahamızda oyunu çift yönlü kreatif şekilde oynayabilen ve oyun kurabilen profil olarak sadece kendisi var.
'Sadece kendisi var'

Pozitif bir açıklama

Bu diao encisodan daha yakın galiba

Bakalım

Bakalım

Bakalım

5-6 oyuncu lazim hoca

1 stoper
1 8 no
2 kanat
1 10 no
1 forvet

Kanat 10 numara ve genç forvet yarabbim şükürler olsun

Okan Buruk: (eleştriler üzerine) Ne kadar başarılı olursanız olsun bi kere yüzünüz eskiyor.. Haliyle daha kolay eleştirilir hale geliyorsunuz. 20 maç kazanıp 21. maçı kaybetsek yine olacak. Burada önemli olan şey kişinin durumun farkında olması. Nasıl övgü varsa eleştiri de olacak. Takımın lideriysem tüm eleştirilere karşı göğsümü gere gere karşılayacağım. Bu kadar sevildiğimiz için bu kadar eleştiriliyoruz. Ama günün sonunda şampiyonluk gelince, taraftarın gözündeki mutluluğu görünce sene boyunca size söylenen hiçbir şeyin önemi kalmıyor, en ağır şeyleri bile unutuyorsunuz.

sara gıtmeyecekse zaten ortasaha almıcaz ki neyin beklentısıne gırdınız

10 numara alacaklar işte
Sara Lesley Torriera emekli Lemina ile bırak sampiyonlar ligini ligde bile zor mucadele edilir. Ki zaten gecen sene ortasahada trabzon, samsun, goztepe, kocaeli, konya dövdü
Saranın kotu oynadıgı mac iyi macından fazla
Torriera mecnun olmus kafası güzel geziyor
Lemina zaten ben 10 mac oynarım gerisinde yokum diyor
Lesley de 2 kere lig düsmüs adam, neyi iyi yaptıgına dair hic bir bilgi yok sadece kafa vuramadıgını ve hucum edemedigini soyluyorlar.

Trabzon Oulai yi satmazsa bizden daha iyi ortasahası var, Besiktasın Orkun ve Koopmeinersi alırsa bizden net iyi ortasahası var, Fenerin zaten bizden iyi ortasahası var.
Bence biz bu sene hic transfer yapmayalım, bu sezon baskan istifa etsin seneye adam gibi kadro kurarız. 2 ay icardi bekleyen 77 yasındaki baskanla olmuyor bu iş.

Geri
Üst Alt