#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Bu anket kapanacak: .
Orta saha düşmanı okan bey için ugochuckwu transferi ile ortasaha rotasyonunu tamam etmişiz fazlasını beklemeyin

Akıllanmıyor akıllanmayacak

Gönder şu sara lemina kaan gibi adamları da muzdarip olduğun kontenjan açılsın ortasahaya kalifiye eleman doldur

Açıklamaları pozitif karşıladım açıkçası. Fakat geçen sene örneklendirilirken bağlantıdaki koskocaman eksikliğin farkındadır umarım - transfer istekleri ve isimlerden biraz belli oluyor gerçi.

Yönetimden iş yapmasını beklemekteyiz.

Okan Buruk: (kaç transfer yapılacak sorusuna) Az önce anlattığım gibi... Yabancı durumumuzun netleşmesi ve yerli oyuncular hangi mevkilere alabiliriz bunlara göre biraz değişkenlik gösterecek. Hücum hattına 3 oyuncu düşünüyoruz, 1 tane de savunma hattına düşünebiliriz.

katilirsiniz katilmazsiniz ama hocanin aciklamalari degerli
taraftarin planlama hakkinda ara sira degerlendirilmesi olumlu

keske bi de ben Icardi'yi istemiyorum diyecek yuregi olsaydi
garip bir siyaset guduyor o hususta, eninde sonunda bunu soylemek zorunda kalacak zaten neden uzatiyor anlamiyorum

St #10 ve kanat alacaksak Sarayı satıp Reijndersi de alabilirz sonra

Merak etmeyin
En başından beri konuşulanlar işte. Şu an 4 oyuncu stoper, kanat, 10 no, forvet bakılıyor. Bu arada gidenler olursa onlar yerine de oyuncu alınacak. Mesela Sara giderse 8, Jakobs giderse sol bek gibi. Transfer planlaması konusunda hocanın söylediği yeni, sürpriz yada değişen bir şey yok. Burada ilk açıklamaları önemli hocanın. Başkana direk mesaj verdi İcardi ile artık zaman kaybetme, transferde hızlan diye.

Okan başkana güvenmediği için İcardi'yi istemiyorum diyemiyor. Anlaşma yaparsa çik işin içinden diyor

Okan Buruk: (eleştriler üzerine) Ne kadar başarılı olursanız olsun bi kere yüzünüz eskiyor.. Haliyle daha kolay eleştirilir hale geliyorsunuz. 20 maç kazanıp 21. maçı kaybetsek yine olacak. Burada önemli olan şey kişinin durumun farkında olması. Nasıl övgü varsa eleştiri de olacak. Takımın lideriysem tüm eleştirilere karşı göğsümü gere gere karşılayacağım. Bu kadar sevildiğimiz için bu kadar eleştiriliyoruz. Ama günün sonunda şampiyonluk gelince, taraftarın gözündeki mutluluğu görünce sene boyunca size söylenen hiçbir şeyin önemi kalmıyor, en ağır şeyleri bile unutuyorsunuz.
Anasına bababasina söven şovmen GS lilere duyurulur

Forvet-10 numara-Kanat ile 3 hücumcu
Sol stoper ile 1 savunmacı düşünceleri güzel.

Ama o saydığı isimlerle orta sahayı geniş ve yeterli görmesi hala akıllanmadığını kanıtlıyor. Bir orta saha oyuncusu olarak adam orta sahanın öneminden habersiz. Gitti Ugoçuku denilen bir herife milyonları saydırdı. İlkay ve Kaan'ı topçudan sayıyor. Nhaga/İlkay/Kaan'dan birisinin bir City, Liverpool, Madrid, PSG deplasmanına çıktığı düşüncesi beni ürpertiyor açıkçası.

Okan Buruk: Her sene şampiyon olduğumuz için geldiğimiz noktada biraz "herkes size karşı" durumu oluştu. Çünkü her takımın bize karşı oynadığı maçta daha sert olmaya başladılar, daha konsantre çıkıyorlar. Sadece şampiyon olmak değil, Galatasaray'ı durdurarak şampiyon olduk demek istiyorlar. Bu nedenle her yıl daha da zorlaştı lig bizim için.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Lesley Reijnders
Baris Can Sane
Osimhen

Jankat
Sallai Lemina Arda Eren
Torreira Sara
Yunus Encisco Lauriente
Ponomarenko

Baskan bunu yap sen rahatla bizde rahatlayalim

"CL 'de daha üstüne çıkmak . ben bunu isterdim "

beklediğim cümle geldi.

orta saha nicelik olarak kalabalik bu hususta hakli
kaan yedegin yedegi tarzi acil durumda cami kiriniz olarak kalabilir, talibi olsa yollarlar zaten
onun disindakiler dakika alabilecek tipler (Torreira, Sara, Lemina, Lesley, Nhaga, Ilkay)

4-2-3-1 oynadigimiz da dusunulunce Sara gitmeden oraya baska transfer yapmak mantikli olmuyor
belki bi firsat cikarsa Nhaga kiralik gonderilebilir, ancak sanmiyorum cunku herif U23

Sara'yi satmanin tam vakti umarim gerceklesir, aslinda Lemina ile de uzatmasak olurmus soyle bi dusununce

Okan Buruk: Genç oyuncu alabilmek, onlara süre verebilmek, bunlar hep soruluyor. Benim gözümde genç oyuncu veya yaşlı tecrübeli oyuncu yoktur. Benim için iyi oyuncu vardır, isteyen oyuncu vardır, kötü oyuncu vardır. Formayı hak ediyorsa, istiyorsa oyuncu gelir alır.

Rüyamda 1. Hafta Çorum ile 2-2 berabere kalıyorduk. İlginç olan fener 0-3 yeniliyor diğer maçların tamamı berabere bitiyordu.

Okan Buruk: Tabii ki yetiştiricilik güzel. Keşke hem yetiştirebilip hem şampiyonluğa oynayabilsek. Barcelona gibi bir akademimiz olsa, böyle bir sistemimiz olsa ve böyle bir oyuncu havuzu olsa. Ama yok. Biz şuan sadece yarışan ve yarışıp kazanmak zorunda olan bir kulübüz

Geri
Üst Alt