#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Bu anket kapanacak: .

Feneri falan gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Hayatları yalan, muhabirlerinin tek derdi manipülasyon. @Levent Kolpgün

Bunların ne halt yediğinin bir önemi yok, büyük camia kimliklerini çoktan yitirdiler de paralı başkanlarıyla bol bol bonservis harcayıp büyük gibi hissetmeye çalışıyorlar. Bu ligde bizim ne yaptığımız önemli, Galatasaray 4 doğrunun sadece 2'sini bile yan yana getirirse yine şampiyon olur.

şaka maka dursun bey icardi için hocayı bile karşısına almış gözü dönmüş tamamen

Bunlar aday olacaktir da 3. Bir kiside gelebilir gayet bilemeyiz orasini pek dursun da son dakika piyangodan çikar gibi gelmisti kazandigi basa bas olan secime.
Valla ben Erden Timur hazir olana kadar onu bunu denemek istemiyorum. Dursun kalsin o vakte kadar. Erden Timur da beraat eder umarim ve sonra kulup baskanligina aday olur.

Yönetim kurnazlık yaptı. Muhtemelen İcardiye kabul etmesi zor teklif yaptılar sırf yapmış olmak için (biz göndermedik kendi gitmek istedi imajı)

İcardide durumun farkında olduğu için bunları bekletiyor.

kac tane orta sahamiz olacak ki, 4-2-3-1 oynuyoruz
4 tane kabul edilebilir seviye orta saha + birkac bonus oyuncu yeterli

Torreira, Lemina, Sara, Lesley bu dortlunun ucune bir sey olacak ki soyledigin heriflerden birine is dussun
ki Nhaga'ya da haksizlik ediyorsun, bu seviyelerde is dusunce sahaya atmadan nasil ilerleyecek kariyeri?
Benim istegim Sara'nin satilip Reijnders'in alinmasi. Keske olsa.

Cana 40 mi verilir 30 bile verilmez 0 40 milyona ne topcular alinir ya Yapmayin etmeyin agalar Ahmet kutucu Emre Akbaba karisimi gurbetci bi arkadasa o kadar para gomulur mu ya
Bu adamı bu kadar gömmeyin ya, cidden ayıp ediyorsunuz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocanın açıklamalarından anladığım:

10 no-can uzun
u23 sol kanat
u23 santrafor

böyle olunca 1 normal yabancı boşluk kalıyor. 1 savunmacı dedi. sürpriz şekilde bu hakkı stoperden yana mı kullanacağız acaba?

hocanın açıklamalarından anladığım:

10 no-can uzun
u23 sol kanat
u23 santrafor

böyle olunca 1 normal yabancı boşluk kalıyor. 1 savunmacı dedi. sürpriz şekilde bu hakkı stoperden yana mı kullanacağız acaba?

Diao
Dju
Can
Sara out Fernandes veya Reijnders İn
Van Dijk

Olabilirdi aslında

Bu ölçüde Can ok denebilir diğer türlü Can tek başına olmaz baba 8 lazım

Hoca profesyonel düşünüyor doğrusu bu
Başkan vefalı davranmak istiyor duygusal bakıyor gerek yok

Okan Buruk: "Orta saha rotasyonumuz çok fazla. Lemina, Torreira, Sara, İlkay, Nhaga, Kaan var. Orta saha rotasyonumuz büyük ve geniş. Önemli olan buraya faklı tipte bir oyuncu katmaktı. Lesley bizim için önemli. Chelsea döneminde de düşünmüştük."

Hala Kaan İlkay diyor kafayı yememek elde değil

Geri
Üst Alt