#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Bu anket kapanacak: .
Yalan yok fb çok güçlendi ama İş bitirici 10 numara gelirse ibre tekrar bize döner, yok Can ı alıp kapattık detlerse bu sene kestane oluruz, oraya yapılacak hamle sezonu belirler bakalım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetistirici kulup ol demiyoruz da 4 senede yarim adam bile cikaramamiz felaket yaw..
Ozan Kabak dışında yurtdışına satışını yaptığımız herhangi bir yerli topçunun hain çıkmama şansı sıfır. Dolaylı yoldan fenere adam yetiştireceğimize daha vefalı yabancıları tercih ederim.

bruno fernandes falan hayali kuruyoruz da bari rafa silvayı alsak . yine lig başlayacak itekleyecekler bize 30a birini

Ozan Kabak dışında yurtdışına satışını yaptığımız herhangi bir yerli topçunun hain çıkmama şansı sıfır. Dolaylı yoldan fenere adam yetiştireceğimize daha vefalı yabancıları tercih ederim.

fenere yetistirdiklerimizden de bir cacik olmuyor ki bir suru adam aldilar hepsi cop cikti.. Bir yusuf akcicek var onu da zaten 13 yasinda almislar bizden onlar yetistirdi sayilir..

İlkay beni cok üzdü ya. Gecen sene cok istiyordum cok ise yarayacagini dusunuyordum hic olmadi acayip bir hayal kirikligi futbola küstürdü beni izlerken. bu sene bir mucize olsa dicem ama beklentim yok artik

..

Ekli dosyalar

• IMG_0019.webp
    IMG_0019.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 15
hocanın açıklamalardan anladığım u23 kanat u23 forvet gelecek 10 numaraya da sağlam para gömecez

Ne guzel memleket ya pestilin cikana kadar Avrupada takil bastonu eline alinca cocukluk askim demeye basla .. Bu ilkay adam falan degil bizimkilerde de gram akil yok demirbay bundan kat kat iyiydi hic ikiletmeden cocuk yol aldi

Orta sahamızın doğal sınırlarını geçen seneki deplasman maçlarında gördük. Lesley nin içinden bir Lassana Diarra falan çıkmazsa patlayacağımız aşikar Avrupa'da. 10 numara için becerebilecekleri max transfer Can Uzun olur gerisine becerileri yetmez.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aga olaki aldık bruno fernandesi ya da Brahim diazi 2 hafta sonra...Yani bu bi süreçtir...

Niye yabanci basinda hic haber yok oncesinde?Boyle şey mi olur yav

Biz bu kadar sefil miyiz bu piyasada

Sadece diao,enciso, can diye gider mi insan

Yildiz lazim bu takima

Geri
Üst Alt