Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.430
- 58.650
- 3.383
kaan ayhanı hafife alıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın her sene röportaja çıkmak uğruna şampiyon olduğu ablamızKim bu Bulent Ersoy kilikli kadin?
kaan ayhanı hafife alıyorsunuz
Ozan Kabak dışında yurtdışına satışını yaptığımız herhangi bir yerli topçunun hain çıkmama şansı sıfır. Dolaylı yoldan fenere adam yetiştireceğimize daha vefalı yabancıları tercih ederim.Yetistirici kulup ol demiyoruz da 4 senede yarim adam bile cikaramamiz felaket yaw..
Motivasyon kaynagi he? Iyi.Hocanın her sene röportaja çıkmak uğruna şampiyon olduğu ablamız
Kim bu Bulent Ersoy kilikli kadin?
Yanaklarina baksana sunun. Rahmetli annem bile biberleri bu kadar doldurmazdi yahu.Abi ahmet kolap sesko falan bu kadin icin kursun atar ne bulent ersoyu
Ozan Kabak dışında yurtdışına satışını yaptığımız herhangi bir yerli topçunun hain çıkmama şansı sıfır. Dolaylı yoldan fenere adam yetiştireceğimize daha vefalı yabancıları tercih ederim.
Futbolu biraktiİlkay beni cok üzdü ya. Gecen sene cok istiyordum cok ise yarayacagini dusunuyordum hic olmadi acayip bir hayal kirikligi futbola küstürdü beni izlerken. bu sene bir mucize olsa dicem ama beklentim yok artik
Azgin erkek. Bir feneri bir de guzel hatunlari gordu mu dayanamiyor.