Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    243
  • Bu anket kapanacak: .
bence boyle bir sey yapmak istiyorlar zaten ama Sara'ya teklif yoksa da yapacak pek bir sey kalmiyor
belki Nhaga kiralik yollanabilir ama o zaman oraya ya da ileriye u23 almak gerekir
Yok, Sara satilmazsa ben hayatta orta saha transferi beklemiyorum. Nhaga'yi da yollarsak dedigin gibi baba orta saha alinmaz, genc alinir. O yle bir durumda da Nhaga'yi gondermeye gerek yok bence.

durumu makul olarak değerlendirmek, kendi oyuncumuzu, hocamızı, yönetimimizi hakaretlere boğmadan kıyaslamak mümkün

mesela an itibariyle fenerbahçe ön hattı geçen seneden daha güçlü oldu ve alternatif açıdan da bizden iyi

eylül ayında bu durum umarım bizim lehimize değişir

bunla ilgili kulübü, hocayı yapıcı eleştirmek ayıp da haksız da değil ama 4 yıldır yaşananları tesadüfle, rakibin durumuyla açıklamak da yakışıksız

Yok, Sara satilmazsa ben hayatta orta saha transferi beklemiyorum. Nhaga'yi da yollarsak dedigin gibi baba orta saha alinmaz, genc alinir. O yle bir durumda da Nhaga'yi gondermeye gerek yok bence.
aslinda hocanin dediklerine bakilirsa boyle bi ise girisebilirler
cunku hoca Sara oyun kurma ozelligi olan tek merkez oyuncumuz dedi
belki bi tane de U23 yahut yerli boyle bir oyuncu bulmak istiyoruz manasi tasir bu aciklama
yerli olarak akla gelen bir isim yok Hakan Calhanoglu disinda, o da olmaz artik
hocanin Nhaga'yi tutmadigi da belli, o yuzden asla olamaz diyemiyorum ama olursa da son hafta falan olur bu is

bence de gerek yok ama
ileriye oyun kurucu ozellikli iki adam alirsak sart degil bir de registavari oyuncu bulmak

Franculino'nun dizi beni dusunduruyor bi de o cocuk muhtemelen magara
ancak en azindan Nhaga ile hemso ve olumlu bi profil

opsiyonlu falan gelse lezziz olur

Ederson'un sağlık kontrolünü geçememesi domino etkisiyle Sara'yı Aston Villa'ya Reijnders'i de bize getirecek olay olabilir.

bence United net yalan soyledi Ederson hakkinda
vazgectiler ve bahaneleri bu oldu

Geri
Üst Alt