Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    243
  • Bu anket kapanacak: .
alalım diye sormadım aslında

ederson piyasası neyse sara da minimum 5-10 milyon altıdır ya da değildir

oyuncumuzu gömmeyelim
Piyasadan kasıt ne manunun verdiği bonservisse ben onu piyasa olarak görmem overpricedır hatta edersonu geçtim de kat hariç elle tutulur topçu yok atalanta da direk overprice almak istesen.

Sara konusuna gelince geçen sezonli periyotta görüşme bahanesine oynamadığı için sşldim zaten daha da maça çıkmamalı onun bizle işi bitti bizim de onunla mümkünse minimum zarara çıkılmalı ve kulüpten içeri vinicius dahil sambacı sokulmamalı.

sakın duran olmasın heycanlandırmaz tercihim ukranyalı bebe veya aslıdna keşke interdeki siyahi olsa

Ponomarenko
Franculino
Espi
Ilenikhena
Meite
Bonny
E.Ferguson
Stannis
Chermiti
Duran

bunlar Tolgahan'in zamaninda yazdigi santrforlar
opsiyonlu kiralik herhangi biri okeydir bence

Ferguson en kolay hamle burada
Arabistan'dakiler de opsiyonlu kiralamasi kolay olanlar (Meite Ilenikhena Duran)
birden bittigi icin onlardan biridir ya da gunlerdir duman cikan Ponomarenko'dur

ama once Icardi'ye resmen veda edilmesi gerekmiyor mu?
Serhan kandirilmis bence

Piyasadan kasıt ne manunun verdiği bonservisse ben onu piyasa olarak görmem overpricedır hatta edersonu geçtim de kat hariç elle tutulur topçu yok atalanta da direk overprice almak istesen.

Sara konusuna gelince geçen sezonli periyotta görüşme bahanesine oynamadığı için sşldim zaten daha da maça çıkmamalı onun bizle işi bitti bizim de onunla mümkünse minimum zarara çıkılmalı ve kulüpten içeri vinicius dahil sambacı sokulmamalı.

ben de ayrılmasının doğru olacapınj ve misyonunu tamamlandığını düşünüyorum ama öldürmeyelim değerini

Ponomarenko
Franculino
Espi
Ilenikhena
Meite
Bonny
E.Ferguson
Stannis
Chermiti
Duran

bunlar Tolgahan'in zamaninda yazdigi santrforlar
opsiyonlu kiralik herhangi biri okeydir bence

Ferguson en kolay hamle burada
Arabistan'dakiler de opsiyonlu kiralamasi kolay olanlar (Meite Ilenikhena Duran)
birden bittigi icin onlardan biridir ya da gunlerdir duman cikan Ponomarenko'dur

ama once Icardi'ye resmen veda edilmesi gerekmiyor mu?
Serhan kandirilmis bence
şu listede en iyisi lige en uygunu bariz bony bence

Beşiktaş sayfalarinda Vlahovic, Lukaku ve Salah konusuluyor. Bunların 3unu de alsalar. 7 adam daha almaları gerekiyor.

şu listede en iyisi lige en uygunu bariz bony bence
en zor transfer de o ama
Inter kullaniyor neden opsiyonlu kiralasinlar
bi de onu parlatan Chivu idi bence onla kalmak isteyebilir

onun disinda hepsi tartismasiz kariyerini ilerletmis oluyor, Inter'in yedegi olmaktan Galatasaray'in yedegi olmaya gecis ayni nitelikte degil
bi de Dunya Kupasi'nda baya kotu gorundu
fakat ben de isterim bu herifi

Singo icin de iyi olur
cok yalniz kaliyor, pek bi arkadasi yok takimda

2. transfer forvet bitiyor olsa şu anda ismini öğrenmiş olurduk sanki. Serhan güven vermiyor.

Ponomarenko ins cop cikmaz ya videolarda asiri iyi gorunuyor bebe

ben de ayrılmasının doğru olacapınj ve misyonunu tamamlandığını düşünüyorum ama öldürmeyelim değerini
Biz öldürmedik zaten hatta gs taraftarı da arkasındaydı ne ettiyse kendine etti kendini salmasa şu an aston yapabilirdi bundan sonra max hull city coventry falan görür

Geri
Üst Alt