Hangi Forvet Arkasını İstersiniz

• Kullanılan toplam oy
    250
  • Bu anket kapanacak: .
Kaya Temel, Emre Kaplan, Yakup Çınar, Nevzat Dindar, Ali Naci Küçük isimli arkadaşlar tahminen kaç tl maaş alıyorlardır? 16 yaşındaki çocuklar bile bunlardan daha iyi araştırma yapıp tahminlerde bulunuyor Twitter'da. Bunlar dakika başı oturma organlarından nasıl böyle haber üretip tutturamıyorlar. Bunların patronları vs yok mu hiç hadi kendileri utanmıyor parayı veren kurumları utansın bari a
Haber kaynaklari yok ki yonetim bunlara birsey derse onu soyluyorlar İtalyan medyasi mesela kuluplerden de menajerlerden de bilgi aliyorlar.

Kaya Temel, Emre Kaplan, Yakup Çınar, Nevzat Dindar, Ali Naci Küçük isimli arkadaşlar tahminen kaç tl maaş alıyorlardır? 16 yaşındaki çocuklar bile bunlardan daha iyi araştırma yapıp tahminlerde bulunuyor Twitter'da. Bunlar dakika başı oturma organlarından nasıl böyle haber üretip tutturamıyorlar. Bunların patronları vs yok mu hiç hadi kendileri utanmıyor parayı veren kurumları utansın bari a
Hepsini topla fenerlinin bildiginin yarisini bilmiyorlar

Ter Stegen > Ajax

Mesele 45 milyona can uzun almak değil mesele yıllık 5 kâğıt maaşı da gömeceğiz sıkıntı büyük

Ugurcan
Singo Sanchez Lucumi Jakobs
Ugochukwu Reijnders
Baris Sane Rashford
Osimhen

Cok mu istiyorum..

Ugurcan
Singo Sanchez Lucumi Jakobs
Ugochukwu Reijnders
Baris Sane Rashford
Osimhen

Cok mu istiyorum..

Apo ve Torreira yı yedek bırakma düşüncesi bile Okan’ın uykularını kaçırır kadroya ilk yazacağı adamların yerine transfer yaptırmaz

Ayrıca Sane 10 numara da çok kötü tercih r’daş

Geri
Üst Alt