#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Bu anket kapanacak: .
henüz basına yansımayan büyük bir ismin kiralanması için iletişimi sürdüren kulübüm.

hafta başına kadar ismi düşecektir. olur olmaz bilmiyorum ama olursa osimhen'in ilk haberinin düştüğü güne döner ortalık.

not: foden değil.

ekşi sözlük-kahvekonyak

henüz basına yansımayan büyük bir ismin kiralanması için iletişimi sürdüren kulübüm.

hafta başına kadar ismi düşecektir. olur olmaz bilmiyorum ama olursa osimhen'in ilk haberinin düştüğü güne döner ortalık.

ekşi sözlük-kahvekonyak
Kahvekonyak tier kaç?

İcardi konusu artik bitmeli transfer donemini yariladik daha buna ragmen devam edilirse yaziklar olsun derim.Baskan Avrupanin en iyi takimini kuracam diye otuyordu icraat yapsin da gorelim lafla olmuyor medyadaki parali kalemleri de kurtaramaz onu.

Biz de ilk önce teklifler verilmeden birden fazla toplantı yapılıyor ve liste kararlaştırılıyor. Sonra birde aynı mevki için görüşülen oyunculardan bitme aşamasına getirilenler için son bir toplantı daha yapılıp maliyetine de bakılarak o toplantıda oyuncu seçilip bitiriliyor. Umarım bu toplantı forvette artık bitme aşamasına gelen oyunculardan birini seçip getirmek için olan toplantıdır.

Okan hoca İcardi kalsa da 1 genç forvet aldıracak İcardi'yi oynatmayacak Dursun Özbek sabote ediyor kulübü

ekşi sözlük-kahvekonyak
Cole Palmer

Dursun icardi ile imzalarsa, icardi ve Okan arasina bombayi koymus olur. Dun Okan' in aciklamasindan sonra, TD'ni ezmemelisin. Buyuk sabote olur.

Geri
Üst Alt