#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Bu anket kapanacak: .
Bu arada bu konuda fikrim net;

Ruiz, Reijnders ya da Odegaard seviyesinde birini alamiyorsak gider Pape Gueye'yi alir getirirdim.
Sara'yi da sat artik bir yere.

gueye şu an profil olarak ihtiyaç olmaktan çıktı bence

bize oyunu topla yönetecek ve takımın sıkıştığında topu onun ayağına verecek adam lazım

ruiz odegaard bruno reijnders gibi

gueye şu an profil olarak ihtiyaç olmaktan çıktı bence

bize oyunu topla yönetecek ve takımın sıkıştığında topu onun ayağına verecek adam lazım

ruiz odegaard bruno reijnders gibi
Iste o isimler olmazsa diye basladim sozume, mecbur oraya baska isim bakacaksak Pape bu dediklerin cogunu da yapar, o da topla oyunu yonetebilen bir oyuncu tabi ki Ruiz ya da Reijnders kadar olmasada ciddi katki saglar yine bizede.

Zaten piyasada baska isim yok bizi tatmin edecek.

10+4’te kontenjanının birini icardi ile harcamak gerçek bir akıl tutulması, hatta beyin ölümü gerektirir

Bizim transfer toplantılaırı neden normal saatlerde yapılmıyor? İlla akşam falan mı olmak zorunda, 1 günü daha neden yiyiyoruz?

Abi küfürsüzlük cidden zor

Jankat ikinci kaleci olmak ister Günay kolsuzu yüzünden hamle yapamayız

U23 canavar gibi forvet buluruz obez yüzünden hamle yapamayız

Kulüp değil sirk yeri maşallah

Lanet olsun bu yönetime

Yeter lan DURSUN İSTİFAAAAAAA

FB, 10+4 sebebiyle ciddi çıkmazda. Ya santrafor almayacaklar ya Talisca'dan falan çıkacaklar. Aziz yüzde yüz yabancı sınırı değişsin diye bir atak daha yapacaktır.

Bize bakacak olursak Lesley'den sonra İcardi yerine 10 numarayı koyup rotasyona 2-3 genç oyuncu aldığımız anda gayet iyi takım kurabilecek durumdayız. Bu saatten sonra yabancı sınırının esneme ihtimaline ilk karşı çıkması gereken takım biz olmalıyız ki FB'nin güçlenmesini engelleyebilelim.

Ancak Dursun efendi bu gidişle İcardi'yi takımda tutup yabancı sınırının değişmesi konusunda FB'nin ekmeğine yağ sürecekmiş gibi görünüyor. Aziz ile iş birliği yapsa bu kadar olur

3 gündür gelen lesleyi bile aciklayamiyorlar

Kim yazmıştı hatırlamıyorum da Icardi'nin daha buradaki evin kirası falan devam ediyormuş, evde hala çalışanlar varmış. Köpeği de hala buradaymış.

Gelip buradaki işlerini sonlandırır, takımla vedasını eder, güzel bir video hazırlanır ve gider diye düşünüyorum artık.

Geri
Üst Alt