Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.438
- 58.660
- 3.383
çok para harcamadan lemina gibi adam bulmak mümkün değil elinde böyle bi adam varken uzatırsınyok yav lemina da ayrılmalı ve sürekli oynayacak benzer oyuncu alınmalıydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok para harcamadan lemina gibi adam bulmak mümkün değil elinde böyle bi adam varken uzatırsınyok yav lemina da ayrılmalı ve sürekli oynayacak benzer oyuncu alınmalıydı
1 sezon boyu izlemek lazım asistleri vs de yenmiş olabilir. Baya yetenekli çocukCocuk çok yetenekli ben de isterim ama gol asist sayıları sıkıntı, bitiricilik zayıf belli ki
Dakikada kaç mesaj silebiliyorsun üstad? Küfür işine girersem tarihi bir küfür yaparım bütün konularaÖyle olmaz önce küfrü et ondan sonra banlarız
Kırık kollu Osimhen bile Liverpool savunmasını geri tıkmıştı. Ondan Icardi’ye düşünce köy takımı gibi oynuyoruzLemina ile Icardi aynı örnekler değil.
Kim mesela Lemina yerine 20 m euroluk adam?
Geçen sene Lemina büyük maçlarda ve ŞLde gayet iyi işler yaptı, Icardi için bu geçerli değil.
Osimhen yokken çoğu zaman Icardi’yi oynatmaktan çekindin.
tamamForumu hafife almayın diyorum,
Tüm muhabirler sabaha kadar okuyor burayıyöneticiler topcularda var
her sene transfer doneminde yapar bunu , sampiyonlar ligini alsa bile bi sure sonra kendisine saydirmayi bilirDursun başkan sağolsun camiayı iyice karıştırdı kendisini tebrik ediyorum.
Adamın tek kusuru ofsaytı bilmiyor
gooolll
Niyeki , dünkü konuşmasında bugüne kadar bana hiçbir saygısızlığı olmadı dedi.Altyapi tamamlandı.Ama hangi maçtı dak 87 o yüz ifadesi aklımdan çıkmıyor nasıl bir ifadeydi öyle offffff.Umarim yaşamayız aynı şeyi birdaha.Pazubandi soküp alması,sürekli Memlektine gitmesi vs.vs.vs.İcardi kalırsa Okan hoca kalmayabilir gibi geliyor bana
Bişey olmaz Burak ya bilmiyordu ağabey ofsaytı bilmeyen forvet iyidirAdamın tek kusuru ofsaytı bilmiyor![]()
Destekliyorum.@Emrah Duvar ne diyorsun bu hashtag'a kink
çok para harcamadan lemina gibi adam bulmak mümkün değil elinde böyle bi adam varken uzatırsın