#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Üste 5-10 milyon veya sonraki satıştan payla singo lang takası yapıp boey çeksek de gayet iyi olur

Yav x’te millet dalga mı geçiyor yoksa ciddi mi anlamadım. Valverde ve Musiala konuşuluyor. Hangi gerizekalı bunları ortaya attı.? Ulan bunlara inananın aklına tüküreyim.

ukraynalı herife fazla yükseniliyor ve ortada net bir sebep yok.Osimhene bağlantı yapacak 8.5 yada 10 numara mevkisi oyuncu şart oğlu şart.

Corum almadimiydi bunu? Hijack yapmislar

Çorumu çorumlular bile bilmiyor yav. Heriflerin havalimanı yok, adamı araçla getirmişler çoruma gezdirmeye.

çorum, sivas, tokat gibi illerin yazın en yakın komşularına kaçtığı yerde bu adamın yaşamak istememesi normal.
Maçtan maça istanbuldan gelirim demiş :asd:
en yakın hava limanları sivas, merzifon askeri hava limanı falan. :asd:
Adamın uçaktan indikten sonra 2 saatlik yolu var en az. Onda da 5 tane radar var

Şimdi Allah için takım olarak 3 tane eksiğin kaliteli transferler tamamlanması ile sırf bu dandi,k lig içinde değil şl için bile çeyrek hedefi olan bir takım olabiliriz fakat başımdaki başkan anlamıyorum nasıl biriyse yapıştı yakamıza ki tarihimizdeki en kötü olay olan uefadan men yememize neden olan kişidir bırakmıyor Galatasaray daha da büyüsün.Bu takımın başında Erden Başkan gibi çağdaş ufku geniş biri şart yoksa bu dursunla abdullah kavukçu ile o 2. başkanla adını unuttum olacak şey değil malesef

1784139776860.webp

Üste 5-10 milyon veya sonraki satıştan payla singo lang takası yapıp boey çeksek de gayet iyi olur
Bu tür adele sakatlıkları yaşayıp sonra düzelen çok oyuncu oldu.
Çeşitli mallıkları yapmayıp daha dengeli olabilse zaten bu sakatlığı yaşamaz eleman.
Tavanı 60 milyon olan adam ile 20 milyon olan adamı niye takaslıyoruz ki.
15 milyona versinler langı yada jakobs verelim kafa kafaya

Yav Almayin şu kievli bebeği hazır oyuncu alın santrafor bu ligin ilacı Osimhen yokken takımı taşıyacak biri olmalı Icardiyi yolladik adı sanı bilinmeyen adama para baglamayin
Dünyanın hiçbir takımında star forvetin yedeği çok maliyetli ve eksikliği hissedilmeyecek biri olmaz zaten

Kanein lewandowskinin yedekliğini chupo moting falan yapıyordu

Ponomarenko bildiğin kapalı kutu büyük riske gireriz. Ne alacağını bildiğin forvete gitmek lazım bize uzun boylu hava toplarında etkili ve hızlı bir forvet lazım. İnşallah ben yanılırım. Ukrayna ligi çok vasat bir lig d.kiev takımı çok zayıf Cluj takımına bile üstünlük sağlayamıyor.

Geri
Üst Alt