İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.637
- 3.997
- 1.278
Harbi niye hiç icardi paylasımı yok oyuncularda bugün mü dökülür acep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallaiden cıkmak daha mantıklı ama singo stoperde yedekliyor
Seveni kalmadı hocamHarbi niye hiç icardi paylasımı yok oyuncularda bugün mü dökülür acep
Icardi kimİcardi paylasım yapacak mı sen onu düşün hocam
İspanya tarafında bir isim daha var aslında bize yazılmadı ama stil olarak eski TS'deki Sörloth'a benzettiğim bir oyuncu Orri Oskarsson. Gündemimize gelmemesine şaşırdığım biri.Benim aklim Carlos Espi'de kaldi nedense.
Singo yu neremize monte edeceğizSallai elimizdeki en iyi bek yaw satılması gündeme dahi gelmemeli
O cok pahali olur gibi duruyor suanİspanya tarafında bir isim daha var aslında bize yazılmadı ama stil olarak eski TS'deki Sörloth'a benzettiğim bir oyuncu Orri Oskarsson. Gündemimize gelmemesine şaşırdığım biri.
Singo stoper de canlı bomba, sağ bekte vücut kaldırmıyor, aynı soruyu ben de sana sormak isterim TolgamSingo yu neremize monte edeceğiz
Singo yu neremize monte edeceğiz
Canımın içi ben öyle değil demedim.Singo stoper de canlı bomba, sağ bekte vücut kaldırmıyor, aynı soruyu ben de sana sormak isterim Tolgam![]()
Haklısın ama Singo maalesef hevesleri kursakta bırakıyor, sakatlık olmazsa seneye iyi paraya satarız ama dünya kupasında da gördük, vücut buna pek izin vermiyor..Canımın içi ben öyle değil demedim.
Dediğim şu: 30 m bonservis verip 5 maaş verip yedek sağ bek mi yapacağız. Böyle bişey olabilir mi
Ben anlamam abi ya sağ beki kapatacak ya gidecek başka oluru yok bu işin.Singodan anca rotasyon oyuncusu olur. Stoper için yeterli savunma zekasına, bek için yeterli kas sağlığına sahip değil adam. Talibi varsa paketle önüne bak