#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Tarafttarlar orada, burada Bunlara küfrettigi zamanda boş yapiyolar sonrasında. Yahu ulan musialayi diyen adamda bir zahmet küfür yesin zaten be

Ciddi ciddi Musiala konusuluyor yav inanilir gibi degil

Random bir X hesabi Mbappe, Haaland veya Yamal ile ilgileniyoruz yazsa buna bile inanacak cokca kisi cikar

ulan musiala bayernin, bundesliganın, almanyanın, potensiyal olarak messi sonrası dünyanın en ii oyuncusu 22 23 yaşında nie türkiyede top oynasın
icon_lol.gif
hasbinallah yaa
Cunku nufusun yuzde ellisinde beyin fonksiyonlari calismiyor.

Olma ihtimali yok gibi de Musiala sakatlik sonrasi felaket kotu durumda..
Bayerne SL kaybettiren adam direk kendisidir hic top oynamiyor Milli takimda da rezil durumdaydi.. Muhtemelen muhabbet ordan cikmistir..

Musiala ne zaman izlesem bok gibi oynuyor son dönemde, Bayern’de de yedek kalmaya başlar muhtemelen, rehabilitasyon ayağına 1 sene bir yere kiralık yollamalarına şaşırmazdım.

Musiala o ağır sakatlıktan çok kötü döndü. Çoğu özelliğini kaybetmiş gibiydi. O yüzden ismi çıkması garip gelmedi. Saibari de bu kadar formdayken oynasın diye bir yere kiralık verebilirler ama satacaklarını sanmıyorum.

Rehabite deyince kim dünya markası? Tabiki biz

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ana kontenjanda 2 yer var
-lemina henuz resmi aciklanmadi
-8 ya da 10

U23 ler(jelerti saymiyorum su an)
- nhaga
-ugocukwo
-ponomarenko (loading)
- 1 yer var

10 M maas butcesi de acildi. Nokta atisi uzerine nokta atisi lazim oyuna uygunluk kapsaminda. Isim onemli degil, mevcut kadroya oynatmak istedigine cuk oturan adamlar olmali.

Musiala ne zaman izlesem bok gibi oynuyor son dönemde, Bayern’de de yedek kalmaya başlar muhtemelen, rehabilitasyon ayağına 1 sene bir yere kiralık yollamalarına şaşırmazdım.
DK'da da çok kötüydü

Bayern'de de bu sene keza öyleydi

özellikle psg gibi büyük maçlarda çok yetersiz göründü

Bence sakatlığı çok geri götürdü

Hocam kalitesinden şüphe etmeyelim ancak bir sorun olmasa o bölgeye dünya paraya Saibari almazlardı. Bence bizim için fırsat transferi keşke alabilsek.

DK'da da çok kötüydü

Bayern'de de bu sene keza öyleydi

özellikle psg gibi büyük maçlarda çok yetersiz göründü

Bence sakatlığı çok geri götürdü
Evet alameti dribbling ve çabukluk olan adam için zor ama yeteneklerini aldırmış gibi yani son dönemde.

Dünya’da ilk 5e girebilecek bir topçu gibi görüyordum önceden.

Alphonso Davies için de durum benzer.

Musiala bana halen cok mantikli bir isim gibi gelmiyor.Musiala dunyanin en iyi futbolcularindan biri olursa mukemmel olur tabi.

Geri
Üst Alt