#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
1 yıllık kiralık Musiala’nın bize ne faydası olacak ki?

Eğer amacımız bu adam burada tekrar şahlansın, Osi gibi 60-70 bir para veririz ve satın almaya çalışırız ise başka tabii

1 yıllık kiralık Musiala’nın bize ne faydası olacak ki?

Eğer amacımız bu adam burada tekrar şahlansın, Osi gibi 60-70 bir para veririz ve satın almaya çalışırız ise başka tabii
Mbappe 1 yıl gelse sonra alamıcaz deyip istemeyeceksin yani

Yav Nedim

Bayern Musiala'yi kiralik olarak bile vermez. Adamlar cimri. Onu bu formunda bile ilk 11 oyuncusu olarak görüyorlardi. Umutlari kendisini toplamasidir. Simdi bunu kiralik yollasalar, yerine World Class seviyesine yakin biri ile yerini doldurmalilar. O parayi hayatta harcamazlar.

Bayern muhtemelen Boey transferinde kazıklandığını düşünüyor bize husumet güdüyordur. Daha hala 2 maç için bize ödeme yapacak. Koklatmaz bence bize Musiala falan

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayern Musiala'yi kiralik olarak bile vermez. Adamlar cimri. Onu bu formunda bile ilk 11 oyuncusu olarak görüyorlardi. Umutlari kendisini toplamasidir. Simdi bunu kiralik yollasalar, yerine World Class seviyesine yakin biri ile yerini doldurmalilar. O parayi hayatta harcamazlar.
Münih kiralık yollamayı sever. Boey, Tel, Zaragoza ilk aklıma gelenler. Yeter ki takımda alternatifleri bulunsun. Ki Musiala yerine Saibari çektiler. Neden yollamasınlar?

Mbappe 1 yıl gelse sonra alamıcaz deyip istemeyeceksin yani

Yav Nedim

Ondan değil ki abi, Musiala gerçekten iyi durumda değil ve gözüken bizim 1 tane 23 yaş üstü hakkımız var. Evet tabii ki Musiala inanılmaz bir yetenek ama sakatlıktan çok leş döndü ve hani tek 23 yaş üstü hakkımızda bu kadar büyük kumar (tabii ki tutarsa kazancı da büyük olur) bana çok riskli geldi sadece.

23 yaş üstü hakkımız daha fazla olsaydı %100 isterdim

Edit: kuralı tam bilmiyorum Musiala şubat 2003 doğumlu ve kurala uymuyor diye böyle söyledim, kurala uyuyorsa başka tabii

Ondan değil ki abi, Musiala gerçekten iyi durumda değil ve gözüken bizim 1 tane 23 yaş üstü hakkımız var. Evet tabii ki Musiala inanılmaz bir yetenek ama sakatlıktan çok leş döndü ve hani tek 23 yaş üstü hakkımızda bu kadar büyük kumar (tabii ki tutarsa kazancı da büyük olur) bana çok riskli geldi sadece.
Musiala U23 e uymuyor mu 2003 doğumlu

23 yaş üstü hakkımız daha fazla olsaydı %100 isterdim
Bu topa gireceksen risk alacaksın zaten.

40-50 m euro Can’a vermek de risk.

Ben bizim CL ve hazirlik milli maci haricinde izlemedim. Izleyenlere soru:

Can hangi mevkilerde siritmadan oynar ?

Bu topa gireceksen risk alacaksın zaten.

40-50 m euro Can’a vermek de risk.

ya da 10 numara aramaktan vazgeçeceğiz abi ve hoca gerekirse çift 8 ile oynayacak. Çünkü 40-50 verdikten sonra gerçekten çok iyi bir 8 getirebiliriz. Böyle ahkam kesermiş gibi oluyorum ama gerçekten piyasada şu an tam bize uyacak 10 numara yok, olanlar da gelmiyor ya da getiremeyiz. Dediğin gibi Can daha 20 yaşında ve o parayı vermek çok büyük risk

Ben bizim CL ve hazirlik milli maci haricinde izlemedim. Izleyenlere soru:

Can hangi mevkilerde siritmadan oynar ?

Fm diliyle 10 numara ama rolü gizli forvet

Yani Can’ın olayı santraforun uydusu gibi takılıp kendine sürekli boş alanlar yaratarak pozisyon tamamlamak. Dar alanda çalım becerisi de yüksek. İyi bi pas yeteneği de var ama geriye gelip oyun kurayım karakterinde bir oyuncu değil. Arada istasyon olmak için veya gerekirse top çıkarmak için geriye geliyor

10 numarasız olmaz. 10+ gol 10 asist yapacak, driplingçi ve pasör bir on bulmalı.

yapma ihtimali yüksek bence. can ile ilgili tek olumsuz nokta, istenilen bedelin çok yüksek olması. 20lere bitse direkt gelsin derdim.

Sanki Can gelirse 4-2-3-1 değil de 4-4-2 oynuyormuşuz gibi oluruz bence. Can çok santrafor karakterli bi 10 çünkü.

He tabii bu dizilişler kağıt üzerinde yani yoksa saha içi yerleşme vs başka şeyler

Tam kural ne acaba? 1 Ocak 2003 öncesi mi olmalı? Çünkü kendisi şubat doğumlu

1 Ocak 2004 ve sonrası doğumlu olmalı.

1784185655050.webp

Geri
Üst Alt