#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Babacim 10 numara +kanat al (kiralık çöz birini)

Canı da sal 3 hafta falan

30a düşsün al yerli kadroya kat

Osimhen
Genç forvet
Can Uzun

Olsun ön hat

Bize gelir anlaminda demiyorum da musiala taninmaz halde su an o videolarda gordugunuz adam degil.. Sakatlik sonrasi milli mac dahil minimum 7-8 macini izledim ..
Yeni sezon toparlar mi ne yapar bilemiyorum boyle devam ederse devre arasi kesin sepetleyecekler..
Yok biliyorum. Milli maçlarda da kötüydü hatta geçen sene de döndükten sonrada kötü durumdaydı. Mesela 70 milyon euro bonservisini alır mısın deseler? Hemen alayım diyemem. Bu durumda olduğu için de ihtimal varsa oluyor ama bu durumda olsa bile ihtimal olduğunu sanmıyorum. Munih onu rotasyonda tutup eski halin getirmeye çalışacaktır bu sezon. Bu sezonda isteneni veremezse seneye satabilirler sanki.

Zaniolo'dan ders almışızdır umarım Singo'nun kiralık teklifleri okunmadan reddedilmelidir oyuncunun değerini düşürmeye gerek yok oynatıp parlatmaya devam edeceğiz

Bu takima ciddi kanat lazim benim gordugum isim bile cikmiyor. Illa leao felan gerekmez ama u23 e ciddi potansiyel dirblingci bence doku tarzi bi herif şart

][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Hasan Bekir" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Zaniolo'dan zarar değil kar ettik biz.

Kar etmedik diye biliyorum. Her kiralamada maasini biz odedik.

Adem Büyükten sonra ön hatta yerli forvet olmadı.rezillik.Can Uzun o yüzden şart

Ümit Karan
Necati
Hasan Kabze

Tekrar Necati
Adem Büyük

Sonrası 0

Bu saraya kesin alıcı dönem sonu çıkar

Fulham falan alsa bari

Geri
Üst Alt