Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok biliyorum. Milli maçlarda da kötüydü hatta geçen sene de döndükten sonrada kötü durumdaydı. Mesela 70 milyon euro bonservisini alır mısın deseler? Hemen alayım diyemem. Bu durumda olduğu için de ihtimal varsa oluyor ama bu durumda olsa bile ihtimal olduğunu sanmıyorum. Munih onu rotasyonda tutup eski halin getirmeye çalışacaktır bu sezon. Bu sezonda isteneni veremezse seneye satabilirler sanki.Bize gelir anlaminda demiyorum da musiala taninmaz halde su an o videolarda gordugunuz adam degil.. Sakatlik sonrasi milli mac dahil minimum 7-8 macini izledim ..
Yeni sezon toparlar mi ne yapar bilemiyorum boyle devam ederse devre arasi kesin sepetleyecekler..
Can zaten gelecek oraya başka 10 yazUğurcan
Sallai - Sanchez - Van Dijk - Theo H.
Ugochukwu - Reijnders
Sane - Can Uzun - Barış
Osimhen
Bize zaten 9.5 lazım ben hep transferi buçukluk alıyorumCan zaten gelecek oraya başka 10 yaz
Can 9.5 numara oglum ne 10u
Osimhenin yanina koy o vakitBize zaten 9.5 lazım ben hep transferi buçukluk alıyorum
Zaniolo'dan zarar değil kar ettik biz.Zaniolo'dan ders almışızdır umarım Singo'nun kiralık teklifleri okunmadan reddedilmelidir oyuncunun değerini düşürmeye gerek yok oynatıp parlatmaya devam edeceğiz
1 kanat yeter. Geçen sezon 10 no olmadığı için Yunus'u da orada kullandık. Şimdi gerçek 10 no gelince Yunuso rotasyona geçecek. Geçen seneye göre Asprilla yerine Yunus geçiyor gibi düşünmek lazım. Lang yerine bir kanat lazım.en az 2 kanat transferi lazim
][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]
[emoji[emoji6
]
[emoji6
]]" data-quote="Hasan Bekir" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Siz çok biliyorsunuz geldiğinde görürüzUydurmayalım. Senin bilgin yanlış.Ekli dosyayı görüntüle 328634
U23'den alırız 1 tane kontenjan kalacak.Bu takima ciddi kanat lazim benim gordugum isim bile cikmiyor. Illa leao felan gerekmez ama u23 e ciddi potansiyel dirblingci bence doku tarzi bi herif şart
Olabilir ama bence oyuncunun sürekli kiralık verilmesi değerini düşürüyorZaniolo'dan zarar değil kar ettik biz.
Gerek var, ada gidip kiralık olarak oynamalı oynayarak gelişmeliAda Yüzgeç varken gerek var mı? Bana kalsa bu arkadaş gelsin 3. yedek olarak Ada Yüzgeç'te tecrübe için kiralansın alt lige oynama garantisi ile.