- 2 Temmuz 2011
- 137.955
- 58.833
- 5.488
Osimhene destekçi adam ya diao ya tel gibi biri olur kanatta
Forveti de güzel halletmeli
Forveti de güzel halletmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneri tel tel söktüTel kötü oynarsa başlık belli manşetlerden düşmez "Tel tel döküldü"
Tel'in potansiyelini hepimiz biliyoruz ama bu düşünceye katılmıyorum. Üstte de paylaşıldığı gibi net bir forvet ile birlikte rotasyona dahil edilecekse muhteşem bir iş olur düşüncesindeyim ama bize orta saha forvet / kanat bağlantısını sağlayacak topla göbekten dribbling yapacak, oyun aklı yüksek net bir 10/8 şart bu senaryoda. Yoksa Tel hem forveti, hem kanatları hatta 10 numra pozisyonunu bile yedekleyebilecek bir isim.Tel sol kanadı baya baya doldurabilecek hatta ilk 11'i alabilecek bir isim. Forvette de 3. seçenek olarak planlamayı yapabiliyorsan kusursuz bir transfer olur
Ama çıkan haberlere göre sadece 1 orta saha için bonservis harcanacak gibi. Bu durumda o kişi ya Can olacak ya da Can I almayacağız. Herkese kiralık opsiyonlu teklif yapıyoruz çünkü.Böyle olacaksa zaten Can'a harcanan para kadar da merkeze birisi daha alınır.
Lucumi arabistana gitmedimi?Davinsonu tut, sengoyu sat, lucumiyi çek.
İşte bu yüzden ismi çıkan 100lerce kanat ve forvet heyecan vermiyor, ilk işTel, Pono, ya da diger ismi gecen oyuncular arabanin on tarafi, yani on farlari, tekerleri, sag ve sol jantlari.
bizim arabanin pistlerde daha yarismali ve daha kuvvetli olmasi icin motoru yenilemek gerek, bunun icinde iyi bir playmaker lazim. Bir beyin gerekiyor takima.
Diaz mi Reijnders mi yoksa Ensico mu uyar bize ? Ben bu 3 ünden biri gelse bile Can Uzun(elimizi çok rahatlatır) kesin gelmeli diyorum. Her türlü en az 80-100 arası bonservis harcamak lazim ama başkan harcar mı bilemiyorum.Tel, Pono, ya da diger ismi gecen oyuncular arabanin on tarafi, yani on farlari, tekerleri, sag ve sol jantlari.
bizim arabanin pistlerde daha yarismali ve daha kuvvetli olmasi icin motoru yenilemek gerek, bunun icinde iyi bir playmaker lazim. Bir beyin gerekiyor takima.
Öyle olursa bir şeyler eksik kalır. Bakalım hayırlısı, hareketlilik başlar artık. Ay sonuna doğru kafamızda bir şeyler netleşmiş olurAma çıkan haberlere göre sadece 1 orta saha için bonservis harcanacak gibi. Bu durumda o kişi ya Can olacak ya da Can I almayacağız. Herkese kiralık opsiyonlu teklif yapıyoruz çünkü.
Trabzon bitirdi sayılır transferleri, Fenerbahçe ve Beşiktaş da benzer şekilde harcamalar yapıyorlar. Benim korkum biz sınıra göre transferleri yaptıktan sonra yabancı sınırı gevşetilecek gibi. Fenerbahçe’de 7+2 fazlalık var şu an.Öyle olursa bir şeyler eksik kalır. Bakalım hayırlısı, hareketlilik başlar artık. Ay sonuna doğru kafamızda bir şeyler netleşmiş olur