#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Şu santrafor yedeğine olmamış ham adam düşünme işini bıraksak iyi olacak. Olmamış alacaksak ada var. Deniz gül deniz zeitler emre tezgel yerli ve daha ucuz. Franculino stassin filan olmayacaksa ya 23 yaş üstü ya bertuğ haricinde yerli genç alınsın.
Bertuğ+U23 gayet yeterli olur

Valla gs sözlüğe genel olarak kilim

En son 2019 yazı duyumlar tuttu.orda da Mahmut recevik sagolsun
Güzel yazarlar da var duyumdan öte bilgi akışı sağlayan yazarlar da var. Sözlük eskisi gibi değil zaten, çoğu kulübe yakın isim de eskisi gibi aktif yazmıyor, bilgi paylaşımı yapmıyor.

Duranla ilgili de zerre haber yok ne sözlükte ne orda burda

Niye yazdınız durup dururken aga

Güzel yazarlar da var duyumdan öte bilgi akışı sağlayan yazarlar da var. Sözlük eskisi gibi değil zaten, çoğu kulübe yakın isim de eskisi gibi aktif yazmıyor, bilgi paylaşımı yapmıyor.
Orda fbliler cirit atıyor bence

Benim ciddiye alacağım bi mecra değil

transfer için uğraşılıyor
ama isim öğrenemedim
a be at kafası zaten onu öğrenmen gerekmiyor mu

mesela bunu yazanlar en sert şekilde dövülmeli

transfer için uğraşılıyor
ama isim öğrenemedim
a be at kafası zaten onu öğrenmen gerekmiyor mu

mesela bunu yazanlar en sert şekilde dövülmeli
18130.jpg

son tercihim (eğer kimseyi satmayacaksak):

10 - can uzun
u23 sol - tel
u23 10 - ensico
icardi'den açılan kontenjan: vlahovic

sanrafor: osimhen-vlahovic
sol: barış-tel
10 no: can-ensico
sağ: sane-yunus

Kahveci konyakta yazmamis

Tell panoramenko yakın işte

Bi de franculino belki

Belki diao

Adaylar bunlar
Diao, Davinson muhabbetiyle olmaz gibi görünüyor. Bu nedenle de bugün Tell ismi hortlatıldı bence. Muhabirlerin de bir halt bildiği yok, etkileşim almak için bire bin katıp paylaşıyorlar. Muhtemelen birçok isimle görüşüyoruz, ismi zikredilen birkaçını sorgulamadan haber yapıp duruyorlar. Yarın oynanacak maç sonrası biraz daha hareketlenme olur, hafta içi de bir isim üzerinde yoğunlaşıp bitiririz. Ağustos başı, ortası gibi ana plan oyuncusu için vitesi arttırır sükseli bir transferi tamamlarız diye düşünüyorum. Eylül'e bırakacaklarını sanmıyorum bu transferi, hafif bir sirkülasyon başlıyor Dünya Kupası sonrası. Hedeflenen oyuncuları kaçırmak istemeyeceklerdir. Reijnders ismi mesela, yeni antrenör ile 1-2 hafta geçirmeyi düşünebilir. Brahim WC sonrası oluşacak piyasada Milan vb. bir takımın yolunu tutabilir ya da oraları bekleme kararı alabilir. Bu da en fazla Ağustos ortasına kadar sürer. 2-3 haftada bizim ana kadro şekillenir.

DÖ kendine gel.

Geri
Üst Alt