Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.118
- 7.387
- 1.873
Tzolakis, dimi @Emir Sato reis?bir topçuyu beğendiğini görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tzolakis, dimi @Emir Sato reis?bir topçuyu beğendiğini görmedim
Son dk olur olmadık isteklerde bulunduysa zaten ileride de tatsızlık çıkarabileceği için dehlenebilir. Bir yerden sonra bu papaz kadroyu yönetmek de zor.Oldu bitti denirken problemin tam ne olduğunu bilmediğimiz için bir şey diyemem. ama evet durduk yere Stoper / 6 no alternatifi bakar olmak gerekebilir.
Rotasyonda Lemina bence faydalı bir oyuncu ilk olarak onu tutmak isterler diye düşünüyorum ama saçma istekleri varsa dediğin gibi vazgeçilmez değil. Hatta bonservisi elinde Goretzka, Kessie, Fabinho gibi seçenekler bile mevcut.Lemina da istedigi yere gidebilir vazgecilmez degil Lesley geldi zaten onun yerine 8 numara gelir cok daha iyi olur.
O yuzden kanat 10 numara ve Can alacağız
mecbur durumdalar rdas
Nasıl yarisacaklar ki başka? Adam harcadı evet cezasini da çekti ödedi devam ediyor
Ama yapmazsa da bizimle yarışmaları mümkün değil onun farkindalar

Bonserviste pek sıkıntı çıkarmaz bence Juve. Bence olmaz zaten bu transfer Lemina giderse Goretzka, Kessie, Fabinho, Brozoviç gibi bonservisi elinde bir isim alabiliriz.Ozaman olur. Ama ucuz olmaz o transfer
Insallah fernandestirTolgshow en sona Can haberi saklamistir ins