Cafer Güney
Ulubatlı Souness
Dogru oyuncu profilleri olacaksa problem olacak bisey degil 30-31 yasTakimin iskeletinden bahsediyorum ama, orta saha komple 30+ olmamali. Diger oyuncularin yasi buna dahil edilmeden bakiyorum ben.
Dogru oyuncu profilleri olacaksa problem olacak bisey degil 30-31 yasTakimin iskeletinden bahsediyorum ama, orta saha komple 30+ olmamali. Diger oyuncularin yasi buna dahil edilmeden bakiyorum ben.
Okay the fuc*in Yokuşluispanyadan ortasaha kim olabilir. yoksa yeni bir isim mi
Yok aga yok iş ciddiye binince onu da beğenmeyen varİdrissa Gueye keşke olabilseydi gerçekten çok başka seviyeye taşırdı mevkisinin sayılı oyuncularından birisi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kerofield le aran nasil
İdrissa Gueye keşke olabilseydi gerçekten çok başka seviyeye taşırdı mevkisinin sayılı oyuncularından birisi
Isco çoktan red yemiştir transfer ekibinden Okan hocadan. Okan hoca oraya Pedro'yu ister tam onun sisteminin adamı.isco içindir![]()
Onu begenmeyenlere taylo berko şokuYok aga yok iş ciddiye binince onu da beğenmeyen var
Bence var, 2 sene sonra tekrar yine iskelet aramaya kalkariz. Bir tane 30+ olabilir orta sahada kanimca digerleri 30 yas altinda olmali. Ileride para kazanabilecegin oyuncular da olmali cunku.Dogru oyuncu profilleri olacaksa problem olacak bisey degil 30-31 yas
Bu da mı uçakçıydı yoksa kolpa mı?
Okayda taylanın lacivertiOkay bostayken Abdülkerimle aynı maaşa olma şartıyla gelsin Dos alternatifi Taylan olmaz taylandan gerçi korkuluk bile olmaz