GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 13

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
503,8K
Sayfa
13/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok ciddiyim her gecen gun aleyhimize cunku bu oyuncularin bir anca takima alismasi ve kampa alinmasi gerekiyor. Hazirlik maclarinda izlenmesi gerekiyor buna gore sistemimiz de sekillenir bir plan oturtulur. Korkum bu. Yoksa lig gittikten sonra arap ati gibi acilsak ne olur.
ilk 9 hafta zorlu oldugu için kilit açacak oyuncu lazım.o da joao pedro.bu hafta gueye ile gelirse güzel olur

Can tangonun yayininda ozbekin antalyada yaptigi aciklamalar konusuluyor. Dursun antalyada uyelere aciklamalar yapilmis. Buraya yazmaya usendim ama twitterda bulursaniz okuyun mutlaka .

Marcao satilsa paranin yarisi bankalar birligine gidiyor diyorlar:

giphy.webp

Edit: yine degisti demecleri transfere karismiyorlarmis.

yani zaten dinlemiyorum o herifi ama yalan söylediğini düşünüyorum.terim gelsin diye yaptıgı ugrasılar,dursun özbek terimle görüştü vs bir çok sey söyledi doğru olmayan.

space odalarında taraftarları gaza getiriyolar,bide para kazanıyolarmıs spacede herhalde

yani zaten dinlemiyorum o herifi ama yalan söylediğini düşünüyorum.terim gelsin diye yaptıgı ugrasılar,dursun özbek terimle görüştü vs bir çok sey söyledi doğru olmayan.

space odalarında taraftarları gaza getiriyolar,bide para kazanıyolarmıs spacede herhalde
Adamin dedikleriyle ilgilenmiyorum. Dursun Ozbek Antalyada konusmus. Antalyadaki uyelerden biri yayinda detaylari anlatti. Anlattiklari onemli onu diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt