GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 153

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,4K
Okunma
506,7K
Sayfa
153/471
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 milyondan 3 senelik kontratı var. 15'e aldın, Ndombele'yi ne yapacağız? Anca kiralarsın Ndombele'yi. O da Spurs maaşının %70'ini öderse, onu da anca bir sene öder.
totenham maasının büyük kısmını ödemeye razı bu sene,totenhamın taraftar bloglarında bosuna mı geziyorum ben :d

Hahahaha dediklerimin baştan sona dogru oldugunu biliyosun.

16-17 2. Yarisi 4 buyuk maci da kaybetmis (bjk ve fbye sami yende) basaksehirden 4 yemis

17-18de basaksehirden 5 yemisiz bjkden 3 yemisiz ( 10 olmadigina sukrettik ) tsye de yenilip bi tek fb ile berabere kalabilmisiz icerde.

17-18 2. Yarisinda ise bjk ts ve basaksehiri tokatlayip fb ile de kadikoyde berabere kalip sampiyon olmussun.

Riekerinkin bile fb ve bjkyi tokatlayip kupa almisligi var, tudor 8 macta 2.5 ustu bile yapamamis toplam 2 gol atmisiz :asd:

Avrupanin en iyi hocalarindan biri olacakmis aynen olur :DD

içerdeki derbilerle dışardaki derbileri ayırt etmeni bekledim ama tabi zor bir iş

bir sonraki sene aynı maçlara bak bakalım neler olmuş

terim de samiyende 4 yedi deplasmanda 6 yedi ne olmuş bu sonuçlar onu kötü hoca yapar mı

komik komik argümanlar

teknik direktöre bakışınız hatalı olduğundan uzatmaya gerek yok

derbide 5 yiyen kötü hoca size göre zaten

adam adım adım yükseliyor ama siz biraz tükürdüğünüzü yalamaktan korktuğunuz için bok atıyorsunuz adama

hatta içten içe korktuğunuzu bile söyleyebilirim amrsilyada iyi işler yaparsa bizim söylediklerimiz çöp olacak diye :)

Bu Carvalho'nun hem Fm de hem Fifa da hız değerleri çok düşük

O değerler doğruyu yansıtıyorsa anladığım kadarıyla geriden oyun kurma ve defansif açıdan daha iyi

Yiyeceğimiz hızlı ataklarda geriye dönüşlerde nasıl reaksiyon verecek merak konusu
İşte Gedson gibi olsaydi fazla sorun olmazdi. Aslinda Berkan da olabilir veya onlara yakin birini bulmaliyiz. Sergio sanki Selcuk tarzi birisi gibi

net maaşlar
ndombele 6.7m
gueye 3.3m
carvalho 1.6m
sanson 1.6m
pedro 1.4m
sergio oliveira 1.3

maaşlara bakınca zaten hangi transfer imkansız hangi transferin olma ihtimali var az çok belli oluyor

-maaşlara capologyden baktım
rakamlar dogru mu bilmiyorum ama carvalhonun bonservisi yuksek,ndombelenın maaş sorunu da yarı yarıya ödenerek cözülebilir

muhtemelen tudorun yılı olur.herif koç burcu,jupiterde koçta.bu sene kupa kaldırabilir marsilya,ona da baktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt