Serdar Alper
10 Numara!
Tarihte görülmemiş ve bir daha asla görülmeyecek olan en kötü berbat en rezil en kepaze ve HAİN elmas ve yönetimi yüzünden dursun gibilere muhtaç olduk.Dursun'u vurabilirim o noktaya geldim.
Bana içerde bakarmısınız
Tarihte görülmemiş ve bir daha asla görülmeyecek olan en kötü berbat en rezil en kepaze ve HAİN elmas ve yönetimi yüzünden dursun gibilere muhtaç olduk.Dursun'u vurabilirim o noktaya geldim.
Bana içerde bakarmısınız
Dursun büyük kazık attı. Ben bu noktadan sonra bizim arazilerin satışında da güvenmiyorum bu ekibe genel kurul onay falan vermemeli
Alttan gelen takımların yaptığı takviyelere bağlı renkdaşkagit ustunde biz ne durumdayiz
Biz daha grafiker ataması yaparken elalem yurt dışından oyuncu getirmeye başladı. Dursun Özbek ciddi şekilde eleştiriyi kabul etmek zorunda. Ucu ucuna seçim kazandı zaten...öylemi ...ilk iş "Tivitterdaki tüm muhabeirlere haber yasağı getirdik-kulüp içi ilişkilerini araştırıyoruz - yararlarından daha çok zararları oluyor" desinler.
Gedson bizden önce nereye girdi napti?Getafe'de 11'e giremedi adam![]()
Tottenham-Benfica'da yedek olmak ile bir mi Getafe'de yedek olmak? Bir ara Okay'ın yedeği konumuna düşmüştü.Gedson bizden önce nereye girdi napti?
tuttocalciomercato24.com
torino ısrarcıymış. yeni teklif yapacaklarmış
As reported by La Stampa, Ivan Juric, Torino coach, asked the club to close the circle up front with one, or two, attacking midfielders able to create and conclude because Belotti's legacy is a factor. This is why Joao Pedro's candidacy remains strong, in the Galatasaray agenda, but also in that of Toro for a long time, perhaps too long: to close it would take a step forward that would break the balance with an operation of about 7-8 million. of Euro. Waiting could be risky, going to the Cagliari attack by setting up a double negotiation - Joao Pedro plus Nandez or Joao Pedro plus Walukiewicz - the key to success. In addition to Joao Pedro there is the desire Barrow, now expensive for the grenade parameters - the request of Bologna runs around 15 million euros - but not impossible in a few weeks:
Özbek kardeşlerimizin Şatskikh'i.Bur ara yerli statüsünde oynuyordu Türki Cumhuriyetler.Alirsak yerli sayılır mı acaba?