Yok ebesinin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gio nun direkten dönen topu var , kaleyi deviriyodu hayvan3-2 yeneriz bence bizim golleri Bülent Akın,Hakan Ünsal tahminim uzaktan yazar ve Süper Mario Jardel topun gelişine sol ayağıyla atar
Rangersin goller Kanchelskis ve Gio Van Bronckhorsttan gelir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet Ridvanin potansiyeline Avrupa kulüpleri eskiden o paraları rahat verirdi Cenk Tosun bugün transfer olacak olsun kralı gelse 25 milyon Euro vermezCunku zamanında yerlilerden çok girdi diye. Sen asil hangi yabancıya tl veriyorsun bir tane ornek göster susucam. Ridvan bjk den daha yeni 6.5a gitti. O zaman senin mantiga göre eski kurlarla Ridvan 12 13m luk topçu mu?
Helal olsun kardeşim müneccim gibi adamsın.3-2 yeneriz bence bizim golleri Bülent Akın,Hakan Ünsal tahminim uzaktan yazar ve Süper Mario Jardel topun gelişine sol ayağıyla atar
Rangersin goller Kanchelskis ve Gio Van Bronckhorsttan gelir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SelamJoao Oliviera
Ricardo Pedro
Kaan Adıgüzel ?
İdris Geyşa ?
Muslerayi ünlü yapan adamdır kendisi adam o golü yiyince daha ünlü olduGio nun direkten dönen topu var , kaleyi deviriyodu hayvan
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben açıkçası halilin forvet olduğunu düşünmüyorum. Bitiricilik bence kötü. Bir kaç kolay rakibe karşı milli maçta yaptıkları biraz göz boyadi. Tüm sezon bizde yoklari oynadı. Hatta torrent bir ara baya şans verdi ama hicbirsey yapamadı.. Kendini geliştirir bilemem ama ben zor olduğunu düşünüyorum ve açıkçası takımının istediği yüksek bonservisi verenin elinde patlar diye düşünüyorum. Hikayesi buna çok benzer çok Türk oyuncu var.Ben katılmıyorum bu düşünceye. Ülkede beş sene sonrası için daha büyük potansiyeli olan bir fv yok nerdeyse
Dur önce adam gitsin renkdasTahminim marcao 28-29 yaşında bize kiralık artı opsiyonla geri dönecek yönünde.çünkü başka bi gs ortamı yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok ebesinin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle diyince vay be diyor insanMarcao'dan 250 milyon TL kar etmişiz.
bugun 3 kap gelirse süpriz olmaz
Jöh te girerse kesin emin olurum bendöh yanlış yazmaz, hayırlı olsun.