Aykut Aydil
10 Numara!
Oldu olacak gelsin menajeri oynasin ake
Hekimoğlu Bey ben bizde Türk kontenjanından oynayacak demedim yav. Türk vatandaşı dedim.kimligi olmasi yeterli degil kontenjanda olabilmesi icin
milli takimi secmesi gerekiyor yoksa oynayamaz.
TRT Spor'da norveç-kuzey irl kadın futbol maçı var. efsane, mutlaka izle.Bize isvicreli topcu yaramiyor velican
Knup olur cikar basimiza
Yada bekler çok iyi git gel yapacaklar pva ve sağlıklı olursa omar bunu yaparEvet işte benim düşündüğüm de bu. Bizim ortasahanin kanatların aciginida kapatması lazim. Kerem yunus filan defans yapamaz. Umarım 6 no yanlış tercih yapmazlar.
Gönlümdeki kadın benden 10 yaş büyük. Çok hoş vakit geçiriyoruz ama yaş muhabbeti önümüzü kesiyor böyle oluncada kafa dağıtmak için başkasına kayıyorum ama dönüp dolaşıp onda buluyorum kendimi yani anlayacağın ne evliliği hıaaaaNe zaman evleniyorsun Serhanım
o zaman transfer baronunun sahaya inme vakti geldi, menajer sabah yatağında at kafası ile uyanabilir.italya basını komisyon pazarlığı yapılıyor yazmıştı. doğruymuş
Müstehcen dil kullanımı var.Gönlümdeki kadın benden 10 yaş büyük. Çok hoş vakit geçiriyoruz ama yaş muhabbeti önümüzü kesiyor böyle oluncada kafa dağıtmak için başkasına kayıyorum ama dönüp dolaşıp onda buluyorum kendimi yani anlayacağın ne evliliği hıaaaa
Potro topçudur yaOliviera'nin takımı değil mi bu Potro?
2.2 yi 2.6 yapmaya çalışıyor ekstra 400 bin yani 2.6 değilmenajeri 2.6m komisyon istiyormuş:crushed: